Yandex Metrica

Galatasaray'da Fatih Terim'in derbi karnesi dikkat çekti

Galatasaray'da Fatih Terim'in derbi karnesi dikkat çekti

Son dakika haberleri... Süper Lig'de oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi gözler Fatih Terim ve Vitor Pereira'ya çevrildi

Spor

08.04.2024, 10:22

Galatasaray tarihinin en başarılı teknik direktörü olan Fatih Terim, pazar günü Fenerbahçe karşısında 69.derbi maçına çıkacak.

1996'da Galatasaray'da ilk sezonunu yaşayan Terim, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Süper Lig, Türkiye Kupası, TFF Süper Kupa, Cumhurbaşkanlığı Kupası, TSYD ve Gurbet Kupası'nda toplam 68 karşılaşma oynadı.

Sarı-kırmızılı takımın başında 4.dönemini yaşayan tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yapılan bu maçlarda 25 galibiyet, 25 beraberlik ve 18 mağlubiyet gördü.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'YE KARŞI 33 MAÇ

Fatih Terim,  Fenerbahçe ile daha önce 33 maçta karşılaştı.

Sarı-kırmızılı takım bu derbilerin 12'sini kazanırken, 12'sinde berabere kaldı, 9'unda ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Galatasaray, tecrübeli teknik adam idaresinde Beşiktaş ile oynadığı 35 derbide ise 13 galibiyet, 13 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.

Barcelona'yı bitiren karar! Xavi sinir krizi geçirdi: Etrafa tekmeler savurdu Barcelona'yı bitiren karar! Xavi sinir krizi geçirdi: Etrafa tekmeler savurdu Haberi Görüntüle

VİTOR PEREİRA'NIN 6.DERBİSİ

Fenerbahçe ile 2.dönemini yaşayan Vitor Pereira, Galatasaray maçıyla kariyerindeki 6. derbiye çıkacak.

Portekizli teknik adam, 2015-2016 sezonunda çalıştırdığı Fenerbahçe'nin başında dördü Süper Lig, biri de Türkiye Kupası olmak üzere 5 derbide görev yaptı.

Sarı-lacivertli takım, Pereira yönetimindeki bu derbilerde bir galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading