Yandex Metrica

Barcelona'yı bitiren karar! Xavi sinir krizi geçirdi: Etrafa tekmeler savurdu

Barcelona'yı bitiren karar! Xavi sinir krizi geçirdi: Etrafa tekmeler savurdu

Şampiyonlar Ligi'nde olaylı geçen Barcelona-PSG maçında, hakem kararları ve Xavi'nin tepkisi gecenin konuşulanları arasında. Hakem kararları Xavi'yi çileden çıkartırken Barcelona'nın patronu çileden çıktı ve panoları tekmeledi.

Spor

20.04.2024, 13:24

Barcelona'nın 1-0 üstün olduğu maçın 29. dakikasında yaşanan kritik bir pozisyonda Ronald Araujo'nun kırmızı kart görmesi, maçın seyrini etkileyen bir karar olarak öne çıktı. Xavi'nin ardından kırmızı kart görmesiyle birlikte Barcelona'nın 10 kişi kalması, PSG'nin oyun üstünlüğünü ele geçirmesine neden oldu.

Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı... Haberi Görüntüle

XAVI ÇİLEDEN ÇIKTI PANOYU TEKMELEDİ

Maçın ilerleyen dakikalarında yaşanan bir diğer tartışmalı karar ise orta sahada yaşandı. Hakem Istvan Kovacs'ın Barcelona aleyhine verdiği faul kararı, Xavi'nin saha kenarındaki tepkisini ateşledi. Xavi'nin Şampiyonlar Ligi panosunu tekmelemesi sonrası kırmızı kart görmesi, Barcelona'nın işini daha da zorlaştırdı.

Trabzon'da 5 gollü maç: Bordo mavililer rövanş için avantajlı Trabzon'da 5 gollü maç: Bordo mavililer rövanş için avantajlı Haberi Görüntüle

"UTANÇ VERİCİ"

Maçın ardından Xavi Hernandez, hakem Istvan Kovacs'ın kararlarına sert bir şekilde tepki gösterdi. Xavi, yaptığı açıklamada, "Büyük bir sezonun emeğinin hakem kararlarıyla sona ermesi utanç verici. Hakem çok kötüydü, felaket" diyerek yaşadığı öfkeyi dile getirdi.

Bu sert tepki, futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve maçın ardından hakem kararları tartışılmaya devam etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading