Yandex Metrica

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten gündemi sarsacak açıklama: 'Icardi geliyor'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek katıldığı bir etkinlikte Arjantinli golcünün transferine dair çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Spor

23.01.2024, 21:00

Galatasaray'ın şampiyonluğunda çok önemli bir paya sahip olan Mauro Icardi'nin gelecek sezon Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak konusu.

Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos rövanş maçı hangi tarihte? Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos... Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK HEYECANLANDIRDI

29 yaşındaki golcünün takımdan takımda kalıp kalmayacağı en merak edilen konuların başında gelirken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in şampiyonluk kutlamaları etkinliğinde Mauro Icardi hakkındaki sözleri gündem oldu.

Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti Haberi Görüntüle

"ICARDI GELİYOR"

Dursun Özbek etkinlikte yaptığı sürpriz açıklamada Icardi için "Ömer Bey'in desteklerine çok teşekkür ediyoruz. Icardi geliyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş turu İstanbul'a bıraktı: Eryaman'da sessiz gece Beşiktaş turu İstanbul'a bıraktı: Eryaman'da sessiz gece Haberi Görüntüle

YÖNETİM KURULU ÜYESİ EMİR ral'dan'ÇİLEK' PAYLAŞIMI

Dursun Özbek'in bu açıklaması sonrası sosyal medyada Icardi en çok konuşulanlar arasına girerken, Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Emir Aral'dan da konuyla alakalı bir paylaşım geldi. Aral kişisel sosyal medya hesabından 'çilek' fotoğrafı paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading