Yandex Metrica

Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos rövanş maçı hangi tarihte?

Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos rövanş maçı hangi tarihte?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında sahasında Yunanistan'ın temsilcisi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, taraftarı önünde 2 gol farkla kazanarak turu geçmeyi hedefliyor. Peki, Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos rövanş maçı hangi tarihte?

Spor

19.04.2024, 00:26

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe, evinde Yunanistan ekibi Olympiakos ile kritik bir mücadeleye çıkacak. İlk maçta 3-2'lik bir mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, Kadıköy'de galip gelerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Peki, Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos rövanş maçı hangi tarihte?

Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Beşiktaş dünyaca ünlü isimle görüşecek! Yeni teknik direktör adayı... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE OLYMPİAKOS KADIKÖY'DEKİ MAÇ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında, Fenerbahçe 18 Nisan 2024 Perşembe günü sahasında Olympiakos'u konuk edecek. Karşılaşma saat 22.00'de başlayacak ve Exxen platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı! İrfan Can Kahveci takımdan ayrılıyor mu? Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı! İrfan Can Kahveci takımdan ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinin ilk maçında dün Yunanistan deplasmanında Olympiakos'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, evindeki rövanş mücadelesini 2 gol veya daha fazla farkla kazanırsa yarı finale yükselecek. Sarı-lacivertliler, bu sezon iç sahada oynadığı 6 Avrupa maçının tamamını en az 2 gol farkla galip bitirdi.

Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanan karşılaşmada 3-0 geriye düşmesine rağmen, Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle skoru 3-2'ye getiren Fenerbahçe, tur için umutlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading