Yandex Metrica

Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti

Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti

Denizlispor'da alacaklarını tahsil edemeyen 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti. Yaşanan bu gelişme, kulübün geleceği ve oyuncu kadrosu üzerinde belirsizlik yaratıyor.

Spor

11.04.2024, 22:22

Denizlispor'da yaşanan mali sıkıntılar ve alacak sorunları kulübü TFF'ye taşıyan 5 futbolcu, önemli bir adım attı. Kaleci Abdülkadir Sünger, sol bek Gökhan Süzen, Emre Sağlık, stoper Muhammet Özkal ve santrfor Bekir Turaç Böke'nin alacaklarını tahsil edememesi nedeniyle kulübü şikayet ettiği belirtiliyor.

Galatasaray temasa geçmişti! Altay Bayındır Süper Lig'e dönüyor Galatasaray temasa geçmişti! Altay Bayındır Süper Lig'e dönüyor Haberi Görüntüle

5 FUTBOLCUDAN KULÜBE İHTARNAME

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor'da, 5 futbolcu alacaklarını tahsil etmek için kulübe ihtarname gönderdi. Bu durum, kulübün zaten zorlu bir dönemde olduğu düşünüldüğünde, gelecek planlaması ve takımın performansı üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir.

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Haberi Görüntüle

OYUNCULAR DAVA AÇABİLİR

Devre arasında aynı durumu yaşayan ancak yönetim tarafından ödeme yapılarak serbest kalmaları engellenen bu futbolcuların, 30 Nisan'a kadar ödeme yapılmaması durumunda kulübe dava açma hakkı kazanacağı ifade ediliyor. Denizlispor'un bu mali sıkıntıları aşarak oyuncu kadrosunu koruyabilmesi büyük bir önem taşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading