Yandex Metrica

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın geleceğiyle ilgili çıkan iddialar gündemi sarsıyor. Eleştirilerin hedefi olan Kartal için, sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönünde önemli bir iddia ortaya atıldı.

Spor

02.05.2024, 09:59

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'de, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın performansı büyük tartışmalara neden oldu. Maça dair yapılan hamlelerin sorgulandığı bu dönemde, Kartal'ın geleceğiyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı aşk mı yaşıyor? Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı... Haberi Görüntüle

TİMURLENK'İN İDDİASI: ŞAMPİYONLUK GETİRSE DE...

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Timurlenk, İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'yi şampiyon yapması durumunda bile gelecek sezon takımın başında olmayacağını iddia etti. Timurlenk, Kartal'ın taraftarın kendisini yetersiz bulduğu algısını kafasına yerleştirdiğini ifade etti.

Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu durum, Kartal'ın geleceği hakkındaki spekülasyonları arttırıyor.

Dursun Özbek'in listesinde kimler var? Abdurrahim Albayrak listede olacak mı? Dursun Özbek'in listesinde kimler var? Abdurrahim Albayrak listede olacak mı? Haberi Görüntüle

SEZON KARNESİ

Bu sezon Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 52 maça çıkan İsmail Kartal, 40 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. 62 yaşındaki teknik adamın bu sezon maç başına 2.4 puan ortalaması yakaladı.

 

Habere Tepki Ver

2

1

0

1

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading