Yandex Metrica

Sitede Ara

Fransa'dan futbolculara islamofobik karar! Su içmelerine dahi izin verilmeyecek

Fransa'dan futbolculara islamofobik karar! Su içmelerine dahi izin verilmeyecek

Fransa Futbol Federasyonu, ramazan ayında futbolcuların oruçlarını açması için karşılaşmalarda mola verilmesine müsade etmeyecek.

Spor

18.03.2024, 10:55

Birçok Müslüman futbolcunun forma giydiği Fransa'dan oruç ibadetini yerine getiren futbolcularla ilgili islamofobik bir kararçıktı. Karşılaşma esnasında futbolcuların oruç açmasını engel olan karar özellikle ilgi çekti.

UEFA'dan Süper Lig şampiyonuna jest! Fenerbahçe mi? Galatasaray mı? UEFA'dan Süper Lig şampiyonuna jest! Fenerbahçe mi? Galatasaray mı? Haberi Görüntüle

FRANSA,FUTBOLCULARIN  ORUÇ AÇMASINA İMKAN TANIMIYOR

RMC Sport'un haberine göre, Fransa Futbol Federasyonu, Ramazan ayında karşılaşma esnasında oruç açmak için mola verilmesinemüsade etmeyecek.

Göztepe Süper Lig'e mi çıktı? Göztepe Süper Lig'de mi? Göztepe Süper Lig'e mi çıktı? Göztepe Süper Lig'de mi? Haberi Görüntüle

GEÇEN YIL DA YASAKLANMIŞTI

Almanya ve Hollanda'da örneklerine sıkça rastlanan, Müslüman oyuncuların oruçlarını verilen kısa molayla açması imkanı, Fransa Futbol Federasyonu Federal Hakem Komisyonunca  geçen yıl da  olduğu gibi yasaklandı. Fransız Federasyonu yetkililere gönderdiği e-mailde, futbolcuların sıvı tüketmek ya da yemek yimek şeklinde orucunu açmalarına izin vermek için karşılaşmalarda mola vermesini açıkça yasaklamıştı.

Hollanda'da oruç açılması için verilen moladan bir kare

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading