Yandex Metrica

FIFA başkanını seçti! Gianni Infantino 3. kez görevi üstlenecek

FIFA başkanını seçti! Gianni Infantino 3. kez görevi üstlenecek

Son dakika spor haberleri... Futbolun kalbi FIFA başkanlık için seçimini yaptı. Gianni Infantino, 3. kez FIFA başkanı oldu.

Spor

23.01.2024, 20:35

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) başkanını seçti. FIFA Başkanlığına 3. kez Gianni Infantino getirildi.

Gianni Infantino'nun FIFA başkanlık görevine 2027'ye kadar devam edeceği açıklandı.

Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Haberi Görüntüle

INFANTINO'DAN FIFA AÇIKLAMASI

FIFA Başkanı Gianni Infantino mutluluğunu dile getirdiği kısa konuşmasında: "FIFA Başkanı olmak inanılmaz bir onur, ayrıcalık ve aynı zamanda sorumluluk. Desteğiniz beni onurlandırdı ve duygulandırdı. Beni sevenlerin nefret edenlerden çok olduğunu biliyorum. Hepinizi seviyorum." ifadelerine yer verdi.

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Haberi Görüntüle

ALMANYA'DAN INFANTINO'YA VETO

Almanya Futbol Federasyonu (DFB), FIFA Başkanı Gianni Infantino’nun yeniden bu göreve seçilmesine destek vermeyeceği açıklamıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DFB Başkanı Bernd Neuendorf, DFB’nin Kigali’de Infantino’nun yeniden seçilmesine destek vermeyeceğini aktararak: "Son haftalarda FIFA'dan çeşitli sorulara ilişkin ya hiç bilgi alamadık ya da çok yetersiz bilgi aldık. FIFA ulusal federasyonlarla ilişkilerinde çok daha açık ve şeffaf olmalıdır." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading