Yandex Metrica

Fenerbahçe'den ilginç teklif! Liverpool yıldızı için harekete geçti

Fenerbahçe'den ilginç teklif!  Liverpool yıldızı için harekete geçti

Bu sezon Savunma hattında sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe, gelecek dönem için transfer çalışmalarına devam ediyor. Sağlam adımlar atmak isteyen sarı lacivertli ekip, Liverpool'un yıldızını gündeme alırken, ilginç bir de istekte buludun. işte detaylar...

Spor

30.04.2024, 14:03

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup etti. Sarı lacivertliler bu sonuçla şampiyonluk yolunda puan farkının açılmasına engel oldu.

Diğer yandan gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Kanarya, stoper rotasyonunu güçlendirmek istiyor.

Sakatlıklardan yüzü gülmeyen sarı lacivertliler, Çağlar Söyüncü'nün bonservisini almayacak olan sarı-lacivertliler, Leonardo Bonucci'nin de opsiyonunu kullanmayacak.

Fenerbahçe stoper hattını güçlendirmek için Liverpool'da sözleşmesi bitecek olan Joel Matip'i gündemine aldı ve iki hafta önce Kamerunlu stopere resmi teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

İngiliz basınından Team Talk'ın haberine göre; Fenerbahçeli yetkililer, Matip'in menajeriyle iki hafta önce bir araya geldi ve durumunu sorup, ilk teklifini yaptı.

Galatasaray tarih yazmanın eşiğinde! 1 puan daha alırsa... Galatasaray tarih yazmanın eşiğinde! 1 puan daha alırsa... Haberi Görüntüle

İLGİNÇ TEKLİF

Teklifin ilginç tarafı ise 4 Aralık'ta çapraz bağları kopan ve haziran sonunda sahalara dönecek olan Matip'in sağlık raporları komite tarafından istendi.

Sağlık raporları, Fenerbahçe sağlık heyeti tarafından incelendikten sonra taraflar yeniden bir görüşme yapacak.

Madrid'de 5 saatlik şampiyonluk şöleni: Taraftarlar sokaklara akın etti! Arda Güler bir ilk yaşadı Madrid'de 5 saatlik şampiyonluk şöleni: Taraftarlar sokaklara akın etti! Arda... Haberi Görüntüle

İTALYANLAR DA İSTİYOR

Joel Matip'e İtalya'nın iki devi Lazio ve Roma da talip.

İtalyanların stoper ile yakından ilgilendiği iddia edilirken, sarı lacivertliler daha yüksek bir teklif yapmacağı vurgulandı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading