Yandex Metrica

Fenerbahçe- Union Saint Gilloise maçı ne zaman? FB -Union Saint Gilloise maçı hangi kanalda ve şifresiz mi?

Fenerbahçe- Union Saint Gilloise maçı ne zaman? FB -Union Saint Gilloise maçı hangi kanalda ve şifresiz mi?

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe sahasında Belçika temsilcisi Union Saint Gilloise ile karşı karşıya gelecek. Oynanan ilk mata rakibini deplasmanda 3-0'lık skorla yenen kanarya, saha avantajını tamamen ele geçirdi. Fenerbahçe çeyrek final için bugün sahaya çıkacak.Futbolseveler kritik mücadele öncesinde maç yayın bilgileri ve Fenerbahçe'nin ilk 11'i merak ediyor. Peki, Fenerbahçe- Union Saint Gilloise maçı ne zaman? FB -Union Saint Gilloise maçı hangi kanalda ve şifresiz mi?  İşte detaylar..

Spor

15.03.2024, 08:41

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, bu akşam Avrupa arenasına sahne olacak. İlk maçta Union Saint Gilloise'u 3-0 mağlup ederek saha avantajını ele geçiren Fenerbahçe, çeyrek final için sahaya çıkacak. Bu sezon Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden sarı lacivertli ekip, bu turu geçerek çeyrek finalde karşılaşacağı rakibini heyecanla bekliyor. Peki, Fenerbahçe- Union Saint Gilloise maçı ne zaman? FB -Union Saint Gilloise maçı hangi kanalda ve şifresiz mi?  İşte detaylar..

Galatasaray'dan bomba transfer açıklaması: Okan Buruk'un gözdesi geliyor Galatasaray'dan bomba transfer açıklaması: Okan Buruk'un gözdesi geliyor Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE-UNİON SAİNT GİLLOİSE MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe- Union Saint-Gilloise maçı 14 Mart Perşembe (bugün) saat 20.45'te başlayacak.

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE-UNİON SAİNT GİLLOİSE MAÇI HANGİ KANALDA?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Mücadele EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Ryan Kent, Szymanski, Tadic ve Batshuayi 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE 3 İSİM SAHADA YOK

Sakatlıkları nedeniyle Çağlar Söyüncü ve King'in yanında Belçika'daki maçta sarı kar görerek cezalı duruma düşen Krunic, takımının yanında olamayacak.

Bu isimlerin yanı sıra İsmail Kartal, UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'dan da faydalanamayacak.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading