Yandex Metrica

Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'den çekilirse ne olur, ceza gelir mi? Fenerbahçe Süper Lig'den çekilir mi?

Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'den çekilirse ne olur, ceza gelir mi? Fenerbahçe Süper Lig'den çekilir mi?

Ali Koç, Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığından istifa ettiğini duyurdu ve bu kararında FETÖ'yü işaret etti. Ayrıca, ligden çekilmeleri durumunda başkanlık görevini bırakmayacağını belirterek net bir rest çekti. Ardından Fenerbahçe'yi, Trendyol Süper Lig'den çekip, 1. Lig'e geçebileceklerini belirtti. Peki, Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'den çekilirse ne olur, ceza gelir mi? Fenerbahçe Süper Lig'den çekilir mi?

Spor

08.04.2024, 18:35

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçındaki olaylar sonrasında basın toplantısı düzenleyerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç, ligden çekilme ve başkanlık seçimiyle ilgili önemli ifadeler kullanırken, Trabzon'daki saldırıyla ilgili FETÖ'yü işaret etti. Sarı lacivertli takımın Trabzonspor'u 3-2 yenmesinin ardından sahaya atlayan bazı Trabzonsporlu taraftarların saldırısına uğrayan Fenerbahçeli futbolcuların karşılık vermesiyle saha içi karıştı. Bu olayların ardından Ali Koç'un yaptığı açıklamalar, önemli bir gündem oluşturdu ve kulübün geleceğiyle ilgili belirsizlikler ortaya çıkardı. Peki, Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'den çekilirse ne olur, ceza gelir mi? Fenerbahçe Süper Lig'den çekilir mi?

Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE, TRENDYOL SÜPER LİG'DEN ÇEKİLİRSE NE OLUR, CEZA GELİR Mİ?

TFF talimatlarının 24. maddesi şu şekildedir;

Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek farkla 1-0 biterse hangi takım kazanır, maç uzar mı? Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE SÜPER LİG'DEN ÇEKİLİR Mİ?

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz gün Fenerbahçe'nin 1. Lig'e geçebileceğini belirttiği açıklama şu şekildedir;

"Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. Bunu kim organize etti? Trabzonspor Yönetim Kurulu organize etmedi ama birileri etti. Neden polis yoktu, neden emniyet önlemi alınmadı? Bu ligde Fenerbahçe'ye yer yok. Biz dürüstçe mücadele vermeye çalışıyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading