Yandex Metrica

Fenerbahçe olağanüstü genel kurul ne zaman? Fenerbahçe ligden mi çekilecek? 1. Lig'e mi düşecek?

Fenerbahçe olağanüstü genel kurul ne zaman? Fenerbahçe ligden mi çekilecek? 1. Lig'e mi düşecek?

Olaylı Trabzonspor maçı sonrası kameralar karşısına geçerek basın açıklaması yapan Ali Koç camia olarak önemli kararlar vereceklerini belirtti. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Fenerbahçe'den gelen flaş karar taraftarları şaşırttı. Ali Koç "Biz artık gerekiyorsa bir alt lige ineceğiz. Bu kararı alınca bir alt lige düşme söz konusu" dedi. Fenerbahçe olağanüstü genel kurul ne zaman? Fenerbahçe ligden mi çekilecek? 1. Lig'e mi düşecek? FB küme düşme oylaması ne zaman? soruları ise spor severler tarafından sorulmaya başlandı. 

Spor

01.04.2024, 15:47

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olaylara ilişkin basın açıklamasında bulundu. Fenerbahçe TV'de gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Ali Koç gerekirse bir alt lige düşülmesinin de masada olduğunu ifade etti.  Olağanüstü genel kurulda camia olarak kendi kararlarını vereceklerini belirten Ali Koç gerekirse bir alt ligde mücadele edeceklerini söyledi.

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE 1. LİGE Mİ DÜŞECEK?

Ali Koç, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda 3-2 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un açıklaması taraftarı da şaşırttı. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin gerekirse alt lige düşebileceğini belirten Ali Koç kendi geleceklerini kendilerinin çizeceğini ifade etti. Ali Koç açıklamasında  "Yapmamız gerekeni yapmamız lazım. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz lazım. Futbol AŞ'de sonra genel kurulu koyuyoruz. Fenerbahçe olarak kendi kaderimizi, kendi geleceğimizi kendimiz çizmek zorundayız. O yüzden bu kararları aldık. Camiamızın aklıselim davranmasını özellikle rica ediyorum. Biz kendi ülkemizde bu muameleyi görmeyi kabul etmeyeceğiz. Biz artık gerekiyorsa bir alt lige ineceğiz. Bu kararı alınca bir alt lige düşme söz konusu."

İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler dedi? İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE 1. LİGE DÜŞME OYLAMASI NE ZAMAN? 

Ali Koç, 2 Nisan'da olağanüstü genel kurul yapılacağını belirtti. 2 Nisan'da yeterli çoğunluğun sağlanmaması halinde 9 Nisan'da olağanüstü genel kurul yapılacak. Ali Koç açıklamasında "3 Nisan'da maçımız var. Bu karar alınacaksa 2 Nisan'dan önce almak zorundayız. Rica ediyorum Fenerbahçe tarihi için çok önemli bir virajdan geçiyoruz. Kongre üyelerime rica ediyorum, 30 bin kişi aidatı ödedi, ödemeyenler ödesin gelin kulübün yanında durun. Hep beraber karar verelim bu gidişat gidişat değildir. Biz genel kurulda Fenerbahçe'nin bundan sonra nereye gideceğine karar vereceğiz çünkü bu iş böyle gitmeyecek. Biz bu kararı alırsak ben bırakmıyorum. Bir alt ligde kulübü Süper Lig'e çıkarır öyle bırakırız."

Habere Tepki Ver

0

1

1

1

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading