Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe Kim Min-Jae'yi rekor fiyata satıyor! Güney Koreli stoperin yeni rotası belli oluyor

Fenerbahçe Kim Min-Jae'yi rekor fiyata satıyor! Güney Koreli stoperin yeni rotası belli oluyor

Son dakika haberleri... İngiltere ve İtalyan futbol kulüpleri Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min - Jae için sıraya girdi.

Spor

28.01.2024, 01:21

Fenerbahçe'ye sezon başı Çin'in Bejing Guoan takımından transfer olan Kim-Min Jae için devler sıraya girdi. 

Sarı-lacivertlilerin pazar akşamı evinde oynadığı Trabzonspor maçına gözlemci gönderen Avrupa devleri, Güney Koreli stopere bir kez daha hayran kaldı.

Devre arasında İtalya'dan gelen teklifleri kanul etmeyen Fenerbahçe'nin sezon sonunda gelecek yüksek astronomik bedelleri kabul edebileceği konuşuluyor.

Bugün hangi maçlar var 5 Mayıs? Bugün oynanacak maçlar neler? Bugün hangi maçlar var 5 Mayıs? Bugün oynanacak maçlar neler? Haberi Görüntüle

KİM MİN JAE İLE İLGİLENEN KULÜPLER

Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kim min-Jae için İtalya ve İngiltere'den dev takımların ilgilendiği ortaya çıktı.

Kadrosunda Bonucci ve Chellini'yi bulunduran Juventus'un gelecek sezondan itibaren kadrosunu gençleştireceği ve bu nedenle 25 yaşındaki Jae için Sarı-lacivertlilerin kapısını çalacağı öğrenildi.

Mücadeleci yapısıyla İngiliz devlerinin de ilgisini çeken Güney Koreli oyuncu için Tottenham, Chelsea ve Arsenal'in de devrede olduğu belirtildi.

Bu sezon Fenerbahçe ile Avrupa ve Süper Lig olmak üzere tüm kulvarlarda 34 resmi maça çıkan Kim Min-Jae, 2 bin 824 dakika sahada kaldı. 

Taraftarların performansını beğendiği Kim Min Jae için en az 20 milyon Euro bonservis geliri bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading