Yandex Metrica

DOLAR

32.44

%-0.1 expand_more

EURO

34.74

%-0.6 expand_more

ALTIN

2441.40

%0.26 expand_less

BIST

9927.15

%2.17 expand_less

BTC ($)

64524.74

%-0.4 expand_more

Fenerbahçe'den kovuldu olay yaratan itirafta bulundu: Abdullah Avcı geliyordu

Fenerbahçe'den kovuldu olay yaratan itirafta bulundu: Abdullah Avcı geliyordu

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de bir dönem görev alan Damien Comolli, Türkiye'deki tecrübesine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:34

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, Futbol Arena'ya yaptığı açıklamalarda sessizliğini bozdu.

Ali Koç'un başkanlığının ilk döneminde göreve getirdiği Fransız futbol adamı, Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ve görev süresince birçok zorlukla karşılaştığını açıkladı.

Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı yıkacak 11'i Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı... Haberi Görüntüle

COMOLLİ: ALİ KOÇ HATA YAPTI

"Her şeyden önce, uzun vadede sürdürülebilir bir kulüp kurmak istedim. Takımı gençleştirmek istedim çünkü Avrupa'nın en yaşlı üçüncü takımına sahiptik. 31 lig arasında, Avrupa'nın en yaşlı liginde, Avrupa'nın en yaşlı üçüncü takımına sahiptik. Dürüst olmak gerekirse, bir noktada şampiyonluğu kazanmak istiyordum. Sanırım yaptığımız hatalardan biri de Ali Koç'un “ilk sene şampiyon olacağız” demesiydi. Bence biz buna hazır değildik, o buna hazır değildi, ben buna hazır degildim, takım buna hazır değildi. Ve kulüp bir bütün olarak buna hazır değildi. Sonra bir akademiyle beraber Türkiye'nin en iyisi ve Avrupa'nın en iyilerinden biri olacak bir genç geliştirme programı kurmak istedim. Bir yüksek performans ortamı ve yıllar içinde sürekli hale gelecek bir kazanma kültürü inşa etmek istedim. Ve sürekli aşırı harcama yapmaya ve 30'lu yaşlarındaki oyuncularla sözleşme imzalamaya bir son vermek istedim."

Yunanistan, Samet Akaydin'i konuşuyor: Terim'in yeni baş ağrısı Yunanistan, Samet Akaydin'i konuşuyor: Terim'in yeni baş ağrısı Haberi Görüntüle

'ABDULLAH AVCI'YI İSTEDİM'

'Fenerbahçe'de başarısız olmamızın farklı sebepleri var. Her şeyden önce aynı sebepten dolayı Fenerbahçe şu anda Trabzonspor'dan 10 puan geride ve kötü bir sezon geçiriyor. 2018'de zaten böyleydi. Hiçbir şey değişmedi. Ama asıl sorunuza dönersem, yaptığımız ilk hata... Yabancı bir sportif direktörümüz olmamalıydı. Yani tecrübesiz yeni başkan, yabancı spor direktörü ve yabancı teknik direktör üçlüsü işe yaramadı. Bence ilk sezonda tecrübesiz bir başkan varken ya sportif direktör ya da teknik direktör Türk olmalıydı.Abdullah Avcı buna uygundu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading