Yandex Metrica

Fenerbahçe'den Ali Palabıyık hakkında zehir zemberek açıklama: Şeref yoksunu Ivan Bebek'i geçti

Fenerbahçe'den Ali Palabıyık hakkında zehir zemberek açıklama: Şeref yoksunu Ivan Bebek'i geçti

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, 1-1 sona eren Adana Demirspor maçının ardından hakem Ali Palabıyık hakkında zehir zemberek sözler sarf etti.

Spor

23.01.2024, 20:23

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor'la karşılaştı. Fenerbahçe, Adana Demirspor'la 1-1 berabere kalırken zirve yarışında ağır bir yara aldı ve lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, maçın bitiş düdüğünün ardından kırmızı kart gördü. Tevrübeli hoca, maçın son bölümünde Fenerbahçeli futbolcu Miha Zajc'ın yerde kaldığı pozisyonda düdük gelmemesi nedeniyle itiraz etti. Bunun üzerine hakem Ali Palabıyık, Fenerbahçe teknik direktörüne kırmızı kart gösterdi. 

Hakem Ali Palabıyık ise verdiği kararlar nedeniyle tartışma konusu oldu. Gerek hakem yorumcuları gerek sosyal medya kullanıcıları, Ali Palabıyık'ın Fenerbahçe'yi katlettiği görüşünde birleşti.

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda? Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor -... Haberi Görüntüle

''ÜÇ TANE NET PENALTIMIZ VERİLMİYOR''

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ''Ali Palabıyık çok net söylüyorum, Fenerbahçe’ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir. Vücut lisanı, verdiği, vermediği bütün kararlarda her şey ortada. Bir takım daha fazla nasıl katledilebilir, bunun başka örneği varsa onu da konuşalım. Net bir gol atıyoruz, sayılmıyor. Üç tane net penaltımız var, verilmiyor. Son dakika beraberliği yakalıyoruz, net bir gol. VAR olmasa onu da vermemeye kalktı.

Beşiktaş'tan flaş açıklama! Ante Rebic ülkesine dönüyor Beşiktaş'tan flaş açıklama! Ante Rebic ülkesine dönüyor Haberi Görüntüle

IVAN BEBEK ÖRNEĞİ

Başta Fenerbahçeliler olmak üzere, bütün futbolseverler iyi hatırlar. Ivan Bebek gibi şeref yoksunu, haysiyet yoksunu bir hakem vardı. Ali Palabıyık’ı tebrik ediyorum, onun da önüne geçti bugün ki performansıyla Ali Palabıyık, seni kim atadı bu maça, kim verdi bu emri sana Fenerbahçe’yi katletmen için? Bu maçın şifresi çözülmeden, Türk futbolunun, Türk liginin şifresi çözülemez. Yeter artık. Sivasspor - Galatasaray maçında ofsaytımsı skandalıyla şu an ki en büyük rakibimize şampiyonluk yolunda 3 puan verildiği, bizim ise bu gibi maçlarda 1 puanı zor alacağımız senaryolar.

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Haberi Görüntüle

TFF'YE ÇAĞRI: BU MAÇIN ŞİFRESİNİ ÇÖZÜN

Bir daha bu Ali Palabıyık’ı Fenerbahçe maçını bırakın, hiçbir Türk takımının alt lig dahil maçında görmek istemiyorum. Ivan Bebek örneği çok önemli bir örnek. O günden beri benim gördüğüm en net bir camianın katledilişi. Hakemle tartışıyorum, vücut lisanındaki rahatlık, Fenerbahçe’ye verdiği darbelerden sonra gülümseyerek verdiği cevaplar, sporcumuza karşı kullandığı üslup. Son bir kere daha sayın Büyükekşi’ye soruyorum, bu maçın şifresini çözmeyi düşünüyor mu? Ne gibi bir açıklama yapmayı düşünüyor. MHK değişimin ne kadar yerli yerinde olduğunu gördük. Bu yıllardır yer etmiş, anti Fenerbahçe lobisi.  Geldiğimizden beri savaş verdiğimiz zihniyet, giderayak son bir darbe vurdu gitti Fenerbahçe’ye. Bundan sonrası TFF’de ve sayın Büyükekşi’de ve yönetiminde''


Loading