Yandex Metrica

Sitede Ara

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda?

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda?

21 Nisan Pazar günü oynanacak olan Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçına dair detaylar merak konusu oldu. Trendyol 1. Lig karşılaşması, 21 Nisan 2024 tarihinde saat 13:30'da başlayacak. Peki, Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda?

Spor

30.04.2024, 18:07

21 Nisan Pazar günü oynanacak olan Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçıyla ilgili birçok detay merak konusu. Karşılaşmanın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı sorusu, birçok kişinin araştırdığı ve merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki, Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda?

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

BODRUMSPOR - ŞANLIURFASPOR MAÇI BUGÜN MÜ, NE ZAMAN?

21 Nisan 2024 tarihinde Bodrumspor ile Şanlıurfaspor arasındaki Trendyol 1. Lig maçı saat 13:30'da start alacak. Maçı TRT Spor kanalından şifresiz olarak izlemek mümkün olacak. Karşılaşma, Bodrum İlçe Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Galatasaray efsanesi Süper Mario Jardel'den yıllar sonra gelen astronomik transfer iddiası Galatasaray efsanesi Süper Mario Jardel'den yıllar sonra gelen astronomik transfer... Haberi Görüntüle

BODRUMSPOR - ŞANLIURFASPOR HANGİ KANALDA?

TRT Spor, Türksat 3A ve Türksat 4A uyduları üzerinden izlenebilir. Türksat 3A uydusu için, frekans 11054 V, sembol oranı 30000, FEC değeri 3/4 ve yüksek çözünürlük (HD) kalitesinde yayın yapmaktadır. Türksat 4A uydusu üzerinden ise, frekans 11794 V, sembol oranı 30000, FEC değeri 3/4 ve standart ile yüksek çözünürlük (SD/HD) seçenekleri bulunmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading