Yandex Metrica

Fenerbahçe'de Serdar Dursun için Jesus kararını verdi! Takımda kalacak ancak bir şartla ...

Fenerbahçe'de Serdar Dursun için Jesus kararını verdi! Takımda kalacak ancak bir şartla ...

Fenerbahçe'de Serdar Dursun sonradan dahil olduğu Ümraniyespor maçında iyi bir performans sergilemesi sonrası Jesus, Dursun'u Slovacko ile karşılaşacağı maça ilk 11'de başlayacağı öne sürüldü.

Spor

23.01.2024, 19:39

Fenerbahçe'de tartışılan isimlerden biri olan Serdar Dursun’un takımdan gönderilmesi gündemdeydi. Ümraniyespor maçında işler zora girince oyuna dahil olmuş ve etkili performansıyla Jesus’tan tam not almıştı. Serdar'ın bu performansı Dursun’a Slovacko maçında ilk 11'de forma giymesine neden oldu.

Ve Unayi Emery imzayı attı! Ve Unayi Emery imzayı attı! Haberi Görüntüle

JESUS BEEĞENMEZSE TAKIMDAN GİDECEK

Fenerbahçe'deki geleceği belirsiz olan ve adı sık sık Bundesliga ekipleriyle anılan Serdar Dursun, Jorge Jesus'a kendini kanıtlayamazsa takımdan ayrılmak için yönetimle görüşebilir.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turunda 3-0'ın rövanşında Çekya ekibi Slovacko'ya konuk olacak.

Yarın TSİ 20.00'de Uherske Hradiste kentindeki Mestsky Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Karadağ Futbol Federasyonu'ndan Nikola Dabanovic düdük çalacak.

Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor olmasına karşı gelmeliyiz' Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor... Haberi Görüntüle

FENER’DE SAKATLAR CAN SIKIYOR

Fenerbahçe, Slovacko maçında 5 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertli ekipte; Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz, Nazım Sangare ve Joao Pedro sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Haberi Görüntüle

SERDAR DURSUN İLK 11’DE OYNAYACAK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Slovacko maçına şu 11'le çıkması bekleniyor:

Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Gustavo Henrique, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Arao, Zajc, Emre Mor, Serdar Dursun, Lincoln Henrique, Valencia

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading