Yandex Metrica

Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Pereira kavgasına müdahale!

Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Pereira kavgasına müdahale!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın önüne yelek fırlatan Mesut Özil'i özel görüşmeye çağırdı.

Spor

23.01.2024, 18:04

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maç sonrası yaptığı hareketle yönetimi kızdıran Mesut Özil konuşulmaya devam ediyor.

İlk 11'de şans bulamayan ve kenarda ısınmasına rağmen oyuna alınmayan 32 yaşındaki yıldızın teknik direktör Vitor Pereira'nın önüne yeleğini atması başkan Ali Koç'u kızdırdı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Ali Koç'un  Mesut'un Olympiakos ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında gribal enfeksiyon nedeniyle oynamadığını belirtmesine rağmen yelek krizine değinmemesi dikkat çekmişti.

Yaşanan gerginlik sonrası yönetimle bir toplantı yapan Koç'un, Mesut Özil ve Vitor Pereira'nın da yer alacağı bir toplantı düzenleyeceği  öğrenildi.

Son dakika... Her şey ilk yarıda oldu: Karadeniz derbisinde kazanan Samsunspor! Son dakika... Her şey ilk yarıda oldu: Karadeniz derbisinde kazanan... Haberi Görüntüle

MESUT ÖZİL BU SEZON KAÇ MAÇ OYNADI?

Fenerbahçe'nin ligin ilk haftasında oynadığı Adana Demirspor deplasmanında galibiyet golünü atan Mesut Özil, şu ana kadar Avrupa Ligi de dahil olmak üzere toplam 9 maça çıktı.

Bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asist yapan Özil, 500 dakika sahada kaldı.

Mesut Özil, son iki lig maçında ise sadece 3 dakika sahada kaldı. Kasımpaşa maçında oyuna alınmayan Mesut'u takım arkadaşı Berke Özer teselli etmişti.

Daha 17 yaşında! Avrupa devleri 'Messinho'nun peşinde Daha 17 yaşında! Avrupa devleri 'Messinho'nun peşinde Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İDDİALARI YALANLADI

Fenerbahçe Mesut Özil ve Vitor Pereira'nın yelek krizine sessiz kalmadı.

Kulüp resmi sayfasından yapılan paylaşımla çıkan haberler yalanlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading