Yandex Metrica

Daha 17 yaşında! Avrupa devleri 'Messinho'nun peşinde

Daha 17 yaşında! Avrupa devleri 'Messinho'nun peşinde

Bayern Münih ve Chelsea, Palmerias'ın 17 yaşındaki genç yeteneği Estevao Willian'ı kadrolarına katmayı hedefliyor. 'Messinho' lakaplı futbolcunun serbest kalma maddesi dikkat çekiyor.  

Spor

20.05.2024, 12:11

Brezilya'nın genç yetenek kaynağı Palmerias'ın 17 yaşındaki oyuncusu Estevao Willian, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin radarında. Bayern Münih ve Chelsea, genç oyuncuyu kadrolarına katmak için harekete geçti.

Son dakika... Fenerbahçe'den 4 gollü galibiyet! Deplasmanda Lugano'yu yendi, tur için avantaj sağladı Son dakika... Fenerbahçe'den 4 gollü galibiyet! Deplasmanda Lugano'yu yendi, tur... Haberi Görüntüle

'MESSINHO' LAKAPLI YETENEK

Estevao Willian, Brezilya'da "Messinho" lakabıyla tanınıyor ve performansıyla Lionel Messi'ye benzetiliyor. Genç futbolcu, Bayern Münih ve Chelsea'nin dikkatini çekerek transfer spekülasyonlarını başlattı.

TFF Başkan adayları kimler? TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu olacak? TFF Başkan adayları kimler? TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu mu... Haberi Görüntüle

60 MİLYON EURO'LUK SERBEST KALMA MADDESİ

17 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde bulunan 60 milyon euro'luk serbest kalma maddesi, transfer pazarındaki değerini artırıyor. Bu durum, Estevao Willian'ın transferi için ciddi bir rekabetin yaşanmasına neden oluyor.

Galatasaray'dan bomba transfer: Hedef İngiltere Galatasaray'dan bomba transfer: Hedef İngiltere Haberi Görüntüle

CHELSEA TEKLİF HAZIRLIĞINDA

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Chelsea resmi bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Palmerias'ın genç yeteneği için Chelsea'nin nasıl bir hamle yapacağı merakla bekleniyor.

Trabzonspor'un bomba transferi Savic'in geliş tarihi Trabzonspor'un bomba transferi Savic'in geliş tarihi Haberi Görüntüle

GENÇ YETENEK BREZİLYA'DA KALACAK

Estevao Willian'ın sözleşmesinde Endrick'in kontratına benzer şekilde 18 yaşına kadar Brezilya'da kalması ve ardından Avrupa'ya transfer olması öngörülüyor. Bu süreçte genç oyuncunun Brezilya'da daha fazla deneyim kazanması hedefleniyor.

TRT spikerinden anlamlı protesto! Soykırımcı İsrail'i anons etmedi TRT spikerinden anlamlı protesto! Soykırımcı İsrail'i anons etmedi Haberi Görüntüle

DİĞER TAKIMLARIN TUTUMU

Real Madrid'in River Plate forması giyen Franco Mastantuono'ya odaklandığı ve Barcelona'nın ekonomik nedenlerden dolayı transfere dahil olmadığı belirtiliyor.

Ruzomberok - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Ruzomberok - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

ESTEVAO WILLIAN KİMDİR?

Cruzeiro'nun altyapısında futbol kariyerine başlayan Estevao Willian, 2021'de Palmerias'a transfer oldu. A takıma yükseldiği bu yıl içerisinde 18 karşılaşmada forma giydi ve 7 gol ile 3 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading