Yandex Metrica

Fatih Terim'den Marsilya maçı öncesi Fenerbahçe çıkışı

Fatih Terim'den Marsilya maçı öncesi Fenerbahçe çıkışı

Marsilya maçı öncesi konuşan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 'Fenerbahçe maçının telafisi var ancak Marsilya maçının telafisi yok.' dedi.

Spor

23.01.2024, 18:21

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde Olimpik Marsilya ile yarın akşam oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in basın toplantısından bazı satırbaşları şu şekilde;

Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Haberi Görüntüle

'UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK'

Basın toplantısını izleyenlerin benden pazar günü derbi ile yorumlar yapmamı, bir şeyler söylememi beklediğimi sorunuzdan anlıyorum. Derbi heyecanları hakem hataları, yabancı kuralları gibi yaratılan ilüzyonlardan kendimizi kurtarmalıyız. Esasında büyük resme bakmamız lazım. Daha önce defalarca söylediğimiz gibi yüz yıla aşkın birbirimizle oynuyoruz. Yeniyoruz, yeniliyoruz... Galibiyetler, mağlubiyetler... Dün olduğu gibi yarın da devam edecek bu algı süreci. Ancak açıkçası Galatasaray'ın lider olduğu, kazanması halinde Rusya'dan gelecek, Lazio'nun galibiyeti dışındaki her skor gruptan çıkaracak sonuç; bu tip ilüzyonlarla uğraşacak vaktimiz yok. Onlarla yaşayarak bir yere gelemeyiz. Marsilya maçının önüne herhangi bir şeyi geçirmek istemiyorum. Galatasaray ve Fenerbahçe yüz yıldan fazla oynuyor.

Sivasspor'dan Galatasaray'a göz dağı: Bize kim nasıl davranıyorsa karşılığını alacak! Sivasspor'dan Galatasaray'a göz dağı: Bize kim nasıl davranıyorsa karşılığını alacak! Haberi Görüntüle

'MARSİLYA MAÇININ TELAFİSİ YOK'

Önemini biliyorsunuz. İnanın bana hangisi önemli derseniz, Marsilya maçı daha önemli. Marsilya maçının telafisi yok, Fenerbahçe maçının telafisi var. O maçta çok güçlü bir maç oynadık ama onlarca pozisyonlar yararlanamadık. Marsilya maçının önüne hiçbir şey geçmemeli. Şampiyonluktan çok daha önemli hedeflerimiz var. 

Ancelotti resmen duyurdu! Arda Güler, Cadiz maçında oynayacak mı? Ancelotti resmen duyurdu! Arda Güler, Cadiz maçında oynayacak mı? Haberi Görüntüle

'MARSİLYA MAÇININ ÖNÜNE HİÇBİR ŞEYİN GEÇMESİNİ İSTEMİYORUM'

Ben yüzlerce maç oynamışım, tonlarca maç kazanmışım, galibiyetlerim çok, mağlubiyetlerim azdır. Çok lig şampiyonlukları gördüm. Şükür, çok şükür ki şampiyonluklardan daha az ligi farklı sıralarda bitirmişim. Genç, oynadıkça gelişerek, ileride transfer olabilecek oyuncuların yanı sıra tecrübeli futbolcularla bir kadro kurduk. Zaman zaman gol kaçırıyorlar, hata yapıyorlar ama olsun. Daha çok gençler, zamanla olacak. Unutmayın ki, onların hepsi benim evladım. Yaptıkları tüm eksikliklerin, hataların tüm sorumluluğunu ben alıyorum. Bu çocuklar, ekonomik zorluklarda kulübümüzün yol alabilmesi için en önemli silahıdır. Marsilya maçının önüne, ne Federasyon, ne hakem heyeti, hiçbir şeyin geçmesini istemiyorum. Mostafa Mohamed'i takımda tutmak istiyoruz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading