Yandex Metrica

Fatih Terim için olay sözler: Pereira ve Sergen'e ders verdi

Fatih Terim için olay sözler: Pereira ve Sergen'e ders verdi

Son dakika haberleri... Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Lokomotif Moskova maçı sonrası spor yazarlarının gündemiydi. Terim için, "Moskova'yı fethetti" ifadeleri kullanıldı.

Spor

23.01.2024, 18:10

UEFA Avrupa Ligi E Grubu liderlik koltuğunda bulunan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, spor yazarlarının övgüsünü aldı.

Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı, elenir mi? FB-Olympiakos ile berabere kalırsa elenir mi? Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı,... Haberi Görüntüle

BÜLENT TİMURLENK: RESULTANTE İMPORTANTE 

"Galibiyeti 11'de başlayanlar değil kenardan gelenler hücum hattında getirdi. Fatih Terim 20 yıl önce "Ben değişmem ama dönüşürüm" demişti… Avrupa Ligi'nde son iki maçta alınan 4 puan bu dönüşümün eseridir işte… Ya da yine Terim'in dediği gibi: "Resultante importante" (*Sonuç mühimdir)."

Icardi, Alex de Souza'yı tarihe gömmenin peşinde! Icardi, Alex de Souza'yı tarihe gömmenin peşinde! Haberi Görüntüle

LEVENT TÜZEMEN: TERİM DOĞRU ZAMANDA MÜDAHALE ETTİ

"Galibiyeti isteyen Terim oyuna doğru zamanda müdahale etti. Kerem girdikten sonra Galatasaray dikine hücum etmeye başladı. Hücumdaki taşlar yerine oturdu. Moskova savunmasını resmen dağıtan Kerem'in attığı goldeki deparı ve topa vuruş becerisi mükemmeldi."

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

ERTEM ŞENER: FATİH TERİM MOSKOVA'YI FETHETTİ

"İmparator Fatih Terim, Sergen Yalçın ve Vitor Pereira'ya ‘Avrupa’da nasıl oynanır’ dersini verdi. Biri çıkıyor(Pereira) “Antwerp ile seviyemiz aynı” diyor, Diğeri(Fatih Terim) Moskova’yı fethetti geliyor!

Güntekin Onay: "Galatasaray, Lazio ve Marsilya’dan aldığı 4 puanın konforuyla bir deplasman takımı nasıl oynaması gerekiyorsa oynadı. Fatih Terim, deneyimli bir teknik adam ve yurt dışında büyük saygı görüyor. Dün de taktiksel açıdan takımını çok iyi yönetti.

Serkan Korkmaz: Moskova'ya lider gidip lider dönmek hem de puan farkını arttırmak elbette çok güzel ama Galatasaray'ın oyunundaki kıpırdanma henüz istenen düzeyde değil. Taraftar, zorlu maçlar öncesi, bu orta saha havuzu ve kurgusuyla ya diğer mevkilerden olağanüstü katkılar gelmesini umacak ya da duayen hocası Terim'den dün akşamki gibi şapkadan tavşan çıkarmasını bekleyecek. Maçı getiren hamle, golü getiren ikili; Morutan ve Kerem'i doğru anda sahaya sürmekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading