Yandex Metrica

Sitede Ara

Euro 2024 Avrupa elemeleri | Fransa - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Euro 2024 elemeleri Fransa - Hollanda maçı donmadan izle!

Euro 2024 Avrupa elemeleri | Fransa - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Euro 2024 elemeleri Fransa - Hollanda maçı donmadan izle!

Euro 2024 Avrupa elemeleri hız kesmeden devam ediyor. Haftanın maçında Fransa ve Hollanda karşı karşıya geliyor. Futbolseverler bu eşsiz maçın ne zaman saat kaçta oynanacağını merak etmeye başladı. Fransa- Hollanda maçı izleme linki futbolseverler tarafından diğer araştırma konusu. Peki, Fransa - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Euro 2024 elemeleri Fransa - Hollanda maçı donmadan izle!

Spor

23.02.2024, 22:19

2024 Avrupa elemeleri birbirinden zevkli maçlar ekranlara geliyor. Gecenin maçında Fransa ve Hollanda kozlarını paylaşacak. Önemli karşılaşmanın ne zaman saat kaçta oynanacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, | Fransa - Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Euro 2024 elemeleri Fransa - Hollanda maçı donmadan izle!

Mike Tyson-Jake Paul boks maçı hangi kanalda, nereden, nasıl izlenir? Mike Tyson-Jake Paul boks maçı hangi kanalda, nereden, nasıl izlenir? Haberi Görüntüle

FRANSA - HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN?

Fransa - Hollanda maçı bugün saat 22:45'te S Sport'tan canlı yayınlanacak. Aşağıdaki linke tıklayarak maçı canlı izleyebilirsiniz.

Batshuayi,  Beşiktaş'ı Fenerbahçe'ye tercih etmişti! Sergen Yalçın nedenini açıkladı Batshuayi, Beşiktaş'ı Fenerbahçe'ye tercih etmişti! Sergen Yalçın nedenini açıkladı Haberi Görüntüle

TAKIMLARIN SON DURUMU NE?

Fransa'da William Saliba ve Wesley Fofana aday kadroya seçildi ancak sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almadı. N'Golo Kante, Paul Pogba, Christopher Nkunku davet bile alamadı. Deschamps'ın hücum merkezinde Olivier Giroud değil Randal Kolo Muani tercih etmesi bekleniyor.Fransız kaynaklar Mbappe'nin yine sol kanada yakın oynayacağını, Antoine Griezmann'ın da Katar'daki gibi forvet arkasında görev yapacağını iddia ediliyor.

Peki Hollanda'da son durumlar ne:

Cody Gakpo, Sven Botman, Matthijs de Ligt, Bart Verbruggen ve Joey Veerman aday kadrodan çıkarıldı. Özellikle Gakpo ile De Ligt'in eksikliği Paris'te hissedilecektir. Van Gaal ile 3'lü savunmada sol stoper görevi yapan Nathan Ake, Koeman ile sol beke geçiş yapacak.

>FRANSA – HOLLANDA MAÇI HD İZLE

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading