Yandex Metrica

Eski hocası açıkladı! Arda Güler için olay Sergen Yalçın itirafı!

Eski hocası açıkladı! Arda Güler için olay Sergen Yalçın itirafı!

Son dakika haberleri... Fenerbahçe - Hatayspor maçına ilk 11'de başlayan Arda Güler, ortaya koyduğu performansla sporseverleri kendine hayran bıraktı. Genç yıldızın eski hocası kendisi hakkında açıklamalarda bulunarak Arda'yı efsane futbolcuya benzetti.

Spor

28.03.2024, 15:40

Süper Lig'in 26.haftasında oynanan Fenerbahçe - Hatayspor maçına ilk 11'de başlayan  Arda Güler konuşulmaya devam ediyor.

Gençlerbirliği alt yapısından yetişen 16 yaşındaki oyuncunun eski hocası Erol Tokgözler, Arda'yı Sergen Yalçın'ı andırdığını açıkladı.

Radyospor'dan Salim Manav'a konuşan Tokgözler, "Arda Güler Gençlerbirliği altyapısının bir ürünüdür. Arda iyi değil, özel bir oyuncu. Arda'nın potansiyelini henüz bilemiyoruz. Çünkü Arda'nın potansiyelinin ucu açık. Arda çok iyi bir Fenerbahçeli ve Alex hayranı. Fakat ben onu Sergen Yalçın'a çok benzetiyorum." ifadelerini kullandı.

Onuachu bir döndü pir döndü! 109 gün sonra adeta patlama yaptı Onuachu bir döndü pir döndü! 109 gün sonra adeta patlama... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER FENERBAHÇE'YE NE KADARA GELDİ?

Türk futbolu ve Fenerbahçe'nin yeni bir Sergen Yalçın kazandığını öne süren Erol Tokgözler, "Arda oyunu öngörüyor. Arda ayağına top gelmeden ikinci ve üçüncü aşamayı öngörüyor. Arda, Serdar ile yaşadığı diyaloğu eminim dün kafasında yaşamıştır. Arda özgüveni çok yüksek bir oyuncu. Arda'nın futbol topu vücudunun bir parçası gibi. Arda'yı dün izleyen scoutlar vardı, bu sayı gün geçtikçe artacaktır. Arda, Fenerbahçe'ye 200 bin TL peşin, 200 bin TL'de oynadığı ilk resmi maçta verilmek üzere toplamda 400 bin TL'ye transfer oldu. Gençlerbirliği, Arda'dan yetiştirme bedeli de kazanabilir" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading