Yandex Metrica

Dursun Özbek Galatasaray taraftarlarına müjdeyi verdi!

Dursun Özbek Galatasaray taraftarlarına müjdeyi verdi!

Son dakika haberleri... Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek, Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulunarak üyelere seslendi. Kurtuluş reçetesini sunan Özbek, önemli projelerinin olduğunu duyurdu.

Spor

30.01.2024, 22:42

Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek Mayıs Ayı Olağan Divan Kurulu'nda konuştu.

11 Haziran'da yapılacak seçim öncesi projelerini sunan Özbek, "Değerli Galatasaraylılar. Tabii eleştiriler oluyor çok doğal. Eleştiriler ile ilgili söylemek istediğim birkaç şey var. Geçmişte yaptığımız yönetimden bazı dersler alarak geliyoruz. Bunun önemli olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK'İN ÖNE ÇIKAN İFADELERİ

Türkiye'deki ve Dünyadaki ekonomik koşullar belli. Son yıllarda Türkiye ve dünya önce pandeminin etkisinde kaldı. Hala az da olsa etkisi devam ediyor. Pandemi koşulları sporu, ticareti her şeyi etkiledi.

Ekonomik koşullar son derece doğal olarak spor aktivitelerini de etkiliyor. Bir dönem seyircisiz oynadık. Maçlara, salonlara korkarak gidiyoruz. Bugün burada hazirunun yarısı maskeli, yarısı maskesiz.

Galatasaray bu koşullardan nasıl etkileniyor? Bunu konuşmak lazım. Galatasaray görsel olarak bir dünya markası olarak taraftarlarını statta göremedi. Ekonomik durumun bozulması Galatasaray'ı bazı mecburiyetlere itti. Bunlardan biri Bankalar Birliği anlaşması.

Bankalar Birliği anlaşması nedir? Özetleyeceğim. Bu anlaşma zorunluluktan imzalanmış. Etkisi nedir? Mesela G.Saray yüksek gelirleri olan bir kulüp, Galatasaray'ın bütün gelirleri konsorsiyumun liderliğini yapan bankada toplanıyor. Sizin hesabınıza 1 lira gelmiyor.

Konsorsiyum bu gelen paranın önce devlete ait vergileri tahsil ettikten sonra geriye kalan paranın kulübün emrine şöyle geçiriyor: "kime ödeme yapacaksan bana bildir, iban ver biz oraya gönderelim" şartlar bu arkadaşlar.

Değerli hazirun bu nasıl bir anlaşma? Siz hür olduğunuzu zannettiğiniz bir seviyede birileri sizin yapacağınız harcamaları yönetiyor. O da kalmadı, bildiğim kadarıyla TFF'de de konsorsiyumun temsilcisi var. Lisans işlerinde neyi nasıl yaptığınızı değerlendiriyor.

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK'TEN BİRLİK MESAJI

Kısaca Galatasaray'ın tüm banka hesapları başkalarının kontrolünde. Değerli hazirun, biz hürriyetine düşkün bir camiayız. Size soruyorum, bu bankalar birliği anlaşmasını nasıl karşılıyorsunuz? Söyleyin, bu kabul edilebilir bir şey mi?

Bu şartlarda Galatasaray masada da, sahada da başarılı olamaz! Domino etkisi yapıyor! İçinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Galatasaray bu şekilde baskı altında, bu şekilde etki altında kaldığı için camia kendi içinde parçalanma yaşıyor. Başarısızlık geliyor, camia bölün Allah bölün... Galatasaray içinde kaç parça var? Sayması mümkün değil.

Galatasaray'ın parçalanmadan vazgeçmesi lazım. Galatasaraylıların birbirini sevmesi lazım. Allah aşkına birbirimizi sevmemiz için ne lazım ya? Neye ihtiyacımız var? Birlikte hareket etmemizin önünde ne engel var? Hepinizden rica ediyorum, birbirimizi sevelim.

Ekonomik koşullar böyle. Peki bu ekonomik koşullar, Bankalar Birliği anlaşması olduğu sürece 7-8 sene devam edecek. Buna tahammül edilebilir mi? Biz bunun altında kalabilir miyiz? Gerçekler bu değerli Galatasaraylılar.

Gerçekçi olmamız gerektiğini biliyorum. Çok yerde konuşuyorsunuz gerçekçilik, gerçekçilik.Gerçekçi olmak gerçeklere boyun eğmek değildir.

Hiç korkmayın, hiç endişe etmeyin. Büyük Atatürk'ün dediği gibi "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Kanımız da sarı-kırmızıdır...

Projelerimizin başında Galatasaray Adası geliyor. Size söz veriyorum. Adayı en hızlı şekilde kullanıma açacağız. Bu yönetim el birliğiyle bütçesini karşılayacak. Buna söz veriyorum.

Projelerimiz içinde 8-9 tane proje var. Tanıtımını ilerleyen günlerde yapacağımız lansmanlarla size duyuracağız. Florya, Kemerburgaz, Spor Salonu gibi bir sürü proje. Bu projelerden elde edeceğimiz payda tahminlerin çok ötesinde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading