Yandex Metrica

Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar

Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar

Barselona'da oturduğu evi terk ettikten sonra Arda Turan'ın bıraktığı zararlar için ev sahibi 230 bin euro değerinde dava açtı.

Spor

20.04.2024, 23:38

Arda Turan'ın Barcelona'da oynarken oturduğu evin sahibi, Arda'nın evi terk etmesinin ardından ortaya çıkan zararlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 230 bin euro değerindeki zarar nedeniyle ev sahibi Arda Turan'a dava açtı.

Süper Lig'de hakem kararı sonrası ilginç an: Futbolcu sahayı terk etmek istedi Süper Lig'de hakem kararı sonrası ilginç an: Futbolcu sahayı terk... Haberi Görüntüle

ARDA'NIN LÜKS YAŞAMININ SEMBOLÜYDÜ

Arda Turan'ın Barselona'da oturduğu ev, lüks ve geniş yapısıyla dikkat çekiyrdu. Yedi yatak odası, dokuz banyo, sinema odası, garajı ve havuzu bulunan bu villa, Arda'nın İspanya'daki konforlu yaşamının sembolüydü. Ancak iddiaya göre; Arda ve arkadaşlarının evdeki davranışları, ev sahibini büyük bir zarara uğrattı.

Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Haberi Görüntüle

ARDA EV SAHİBİNİ 230 BİN EURO ZARARA UĞRATTI

Ev sahibi, Arda ve arkadaşlarının futbol maçı izlerken televizyonun uzaktan kumandasını havuza atmalarından tutun da, mobilyalarda bıraktıkları sigara yanıklarına kadar bir dizi zararın meydana geldiğini dile getirdi. Toplamda 230 bin euroyu bulan zarar, ev sahibini Arda Turan'a dava açmaya kadar götürdü.

Dava sürecinde ortaya çıkan bilgilere göre, ev sahibi Arda Turan'ın evi terk etmesinin ardından zararların giderilmesi için ciddi harcamalar yapmak zorunda kaldı. Kapıların onarımı, bahçenin yeniden düzenlenmesi, mutfak için harcananlar gibi birçok kalemin yer aldığı maliyet dökümü, ev sahibinin Arda'nın bıraktığı zararları onarmak için ne kadar büyük çaba sarf ettiğini eve yapılan masrafların faturalarıyla kanıtları gözler önüne serdi.

Flaş transfer kapıda! Nuri Şahin'den Beşiktaş net yanıt: Görüşelim' Flaş transfer kapıda! Nuri Şahin'den Beşiktaş net yanıt: Görüşelim' Haberi Görüntüle

EV SAHİBİNİN AÇIKLAMALARI

İspanyol basınına yansıyan haberlere göre, ev sahibi zararın boyutunu şu şekilde açıklıyor: 

"Kapıların onarımı için 16.500 Euro, bahçenin yeniden canlandırılması için 23.000 Euro, mutfak için 64.300 Euro ya da villanın ev otomasyonu ve elektronik sistemlerinin yeniden çalışır hale getirilmesi için 24.500 Euro harcandığını görebilirsiniz. Sadece ışıklandırma, temizlik ve çeşitli hasarlar için 84.000 avroluk fatura var. Tüm bu paranın, mülkü kiralamaya devam edebilmek için mülk sahibi tarafından dört yıl önce ödenmesi gerekiyordu."

Arda Turan henüz iddialara yanıt vermedi ancak ev sahibinin ortaya koyduğu zarar ve iddialar, futbolcuyla ilgili tartışmaların fitilini ateşledi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

2

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading