Yandex Metrica

Cristiano Ronaldo yeni oyuncağıyla görüntülendi! Fiyatı duyanın ağzı açık kalıyor

Cristiano Ronaldo yeni oyuncağıyla görüntülendi! Fiyatı duyanın ağzı açık kalıyor

Milli Takım'daki görevi için ülkesine giden dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo 3 milyon 250 bin dolarlık (87 milyon lira) Ferrari Daytona SP3 ile Portekiz'de görüntülendi.

Spor

30.03.2024, 19:42

Futbol hayatına Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr'da devam eden dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, otomobil koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

Milli takımda görev almak için ülkesi Portekiz'e giden 39 yaşındaki Ronaldo, servet değerinde yeni aracıyla görüntülendi.

Ve yine gururlandırdı! Alperen Şengün, NBA'de 3. oldu Ve yine gururlandırdı! Alperen Şengün, NBA'de 3. oldu Haberi Görüntüle

SERVET DEĞERİNDE

Yeni aracıyla Portekiz'de objektiflere takılan Ronaldo'nun Ferrari marka yeni otomobilinin değeri 3 milyon 250 bin dolar (Yaklaşık 106 milyon TL).

Beşiktaş'ta ayrılık resmen duyuruldu Beşiktaş'ta ayrılık resmen duyuruldu Haberi Görüntüle

RONALDO'YA ÖZEL YAPILDI

Ferrari Daytona SP3, dünyada yalnızca 599 adet üretildi ve piyasaya sürüldü. Bu araçta Ronaldo'ya özel ufak dokunuşlar yapıldı. Koltuklarda baş dayanaklarına CR7 yazısı işlendi.

Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Haberi Görüntüle

ARACIN ÖZELLİKLERİ

840 beygir gücüne sahip otomobil, maksimum 340 km/saat hıza ulaşıyor. Araç 0'dan 100 km/saat hıza ise 2,85 saniyede çıkabiliyor. Ronaldo'nun yeni otomobili sosyal medyada da ilgi odağı oldu. Otomobilin fiyatını duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading