Yandex Metrica

Sitede Ara

Ve yine gururlandırdı! Alperen Şengün, NBA'de 3. oldu

Ve yine gururlandırdı! Alperen Şengün, NBA'de 3. oldu

NBA'de yılın en çok gelişme gösteren oyuncusu ödülü, Tyrese Maxey'in oldu. Ancak Alperen Şengün, üçüncü sıraya yerleşerek dikkat çekici bir performans sergiledi.

Spor

25.04.2024, 08:16

NBA'de normal sezonun en çok gelişme gösteren oyuncusu ödülü için heyecan dolu bir yarış yaşandı. Finalistler arasında yer alan Alperen Şengün, Tyrese Maxey ve Coby White arasında mücadele edildi. Ancak ödül, Philadelphia 76ers'tan Tyrese Maxey'in oldu. Maxey, 319 puanla zirveye çıkarak bu prestijli ödülün sahibi oldu.

Süper Lig'in 36. haftasında tüm maçlar aynı gün ve saatte oynanacak Süper Lig'in 36. haftasında tüm maçlar aynı gün ve saatte... Haberi Görüntüle

ALPEREN 3. OLDU

İkinci sırayı ise Chicago Bulls'tan Coby White aldı. White, 305 puanla ödülde ikinci sırayı elde etti. Üçüncülük ise Türk basketbolcu Alperen Şengün'e gitti. Houston Rockets formasıyla sezon boyunca etkileyici bir performans sergileyen Şengün, 92 puanla üçüncü oldu.

Alperen Şengün, sezonun son bölümünde yaşadığı sakatlık nedeniyle bazı maçlarda forma giyememiş olsa da, ortalama olarak 21.1 sayı, 9.3 ribaunt ve 5 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Genç oyuncunun NBA kariyerindeki gelişimi ve takımına katkılarıyla, gelecek sezonlar için umut verici bir tablo çiziyor.

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading