Yandex Metrica

Chelseali forvet Batshuayi Beşiktaş'a çok yakın

Chelseali forvet Batshuayi Beşiktaş'a çok yakın

Son dakika haberleri... Beşiktaş aradığı golcüyü Chelsea'de buldu. Geçen sezonu Crystal Palace'da geçiren 28 yaşındaki Belçikalı ile anlaşan Siyah-beyazlılar resmi imza için son görüşmelerini sürdürüyor.

Spor

23.01.2024, 17:48

Şampiyonlar Ligi'nde üst düzey bir forvetle oynamak isteyen Beşiktaş, Chelsea'den Michy Batshuayi ile büyük oranda anlaştı.

Sözleşmesi 2022'de bitecek Belçikalı yıldız için İngiliz ekibine 5 milyon bonservis bedeli öneren Beşiktaş'ın Chelsea'den haber beklediği öğrenildi.

28 yaşındaki golcü ile anlaşmayı başaran yönetim, bonservis konusunu çözerse oyuncuyu önümüzde hafta İstanbul'a getirecek.

2016'da Marsilya'dan 39 milyon Euro'ya transfer edilen Batshuayi, beklenen çıkışı yapamayınca Borussia Dortmund, Valencia ve Crystal Palace'da kiralık olarak oynadı.

Geçen sezon Premier Lig'de Crystal Palace ile 20 maça çıkan Belçikalı 2 gol atıp,2 asist yaptı.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

TARAFTAR ATAĞA GEÇTİ, COME TO BEŞİKTAŞ

Come To Beşiktaş sloganıyla birçok transferde rol alan Beşiktaşlı taraftarlar  yine devreye girdi.

Batshuayi'nin instgram hesabındaki son gönderiye 1 milyon 300 bin yorum yapan Siyah-Beyazlı taraftarlar, 'Come To Beşiktaş' çağrısında bulundu.

Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Haberi Görüntüle

EZELİ RAKİP GALATASARAY FORMASI GİYMİŞTİ

Beşiktaş'ın yeni golcüsü olması beklenen Michy Batshuayi'nin 2016'da bir halı saha maçında Galatasaray forması giymesi çok dikkat çekmişti.

Oyuncunun milli takımdan arkadaşı olan Denayer'in formayı kendisine hediye ettiği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading