Yandex Metrica

Bursaspor, Mustafa Er ile resmi sözleşme imzaladı

Bursaspor, Mustafa Er ile resmi sözleşme imzaladı

Bursaspor, teknik direktör Mustafa Er ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Törende konuşan Mustafa Er, "Lig bitmeden önce söz vermiştim, hiçbir kulüp ile kongre neticelenmeden görüşmeyeceğimi söyledim ve sözümü tuttum." açıklamasında bulundu.

Spor

23.01.2024, 17:35

Bursaspor'un Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Bursaspor Asbaşkanı Emin Adanur, adaylıklarını ilk açıkladıkları gün Mustafa Er ile anlaşacaklarını dile getirdiklerini belirterek, “Hocamızın Bursaspor için yaptıkları ortada, bugüne kadar gösterdiği fedakarlıklar, vefa, emek hepsi ortada. Bugün Bursaspor’un kendisine karşı vefasını gösteriyoruz hem de tüm camiamızın istediği gibi hocamız ile 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Bu sözleşmenin başta camiamız olmak üzere, herkese hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Mustafa Er: İnşallah güzel günleri hep beraber göreceğiz

Yönetim kuruluna kendilerine duydukları güvenden ötürü teşekkür eden Er, “Biz de bu güvene layık olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Lig bitmeden önce söz vermiştim, hiçbir kulüp ile kongre neticelenmeden görüşmeyeceğimi söyledim ve sözümü tuttum. Sonraki süreçte 1-2 gün içerisinde başkanımız ve yöneticilerimizle oturduk, kısa bir toplantı yapıp, kaldığımız yerden devam etme kararı aldık. Bu anlamda da elimizden gelen her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Takviyelerle güzel bir takım olacağız"

Yeni sezonda da Vakıfköy’den yeni isimlerin olacağını kaydeden Er, “Yeterlilikleri olduğu an sahada olacak. 7-8 transfer yapmayı düşünüyoruz, 3 yıllık plan yaptık. En sıkıntılı sezonumuz bu sezon, geçen seneden bir hazırlığımız da yok, bir scout ekibimiz de yok. Kulüp olarak o departmanımız 2 yıldır boştu, geçen sene takım ve birçok sorun ile uğraşırken orayla alakalı hazırlığımız vardı. Lig bittiğinden beri, her gün buluşup çalışıyoruz. Listemizdeki 12-13 oyuncu transfer yaptı, en büyük sıkıntımız tahta gibi duruyor. Transfer listemizi de verdik, yönetimimiz bununla alakalı da görüşüyor. Tahtanın ne zaman açılacağı ile ilgili net bir şey söyleyemediğimiz için bu süreç bizi nereye götürecek onu bilmiyoruz ama biz mümkün olduğu kadar bunu kısaltarak devam etmek istiyoruz. Mevcut kadroyu koruyup, 7-8 takviye yaparsak güzel bir takım olacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

"Teknik ekipte bulunan Batalla, Güney Amerika'dan oyuncu bakıyor"

Kulübün efsane isimlerinden Pablo Martin Batalla’nın da teknik heyet içerisinde yer alacağını hatırlatan Mustafa Er, “Güney Amerika’dan getirmeye çalıştığımız oyuncular var. Batalla’nın vatandaşlık süreci devam ediyor, aynı zamanda lisans da en kısa zamanda çözülecek. Bu birlikteliği daha önceden de düşünüyorduk, kısmet bu seneymiş. Pablo’nun Bursa’daki karşılığını hepimiz biliyoruz, tribünler açıldığı takdirde stadımızda taraftarımız ile buluşması herkes için çok özel olacak, ben de merakla bekliyorum. O günü iple çekiyoruz. Antrenörlük kariyerine de bu sene başlıyor, bize çok katkısı olacak. İyi bir adım atacağı için hayırlı olsun diliyorum, inşallah hedeflediği noktaya ulaşır. Ekimize bir hocamız daha katılacak” değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading