Yandex Metrica

Burak Elmas veda etti! Atilla İlhan'ın dizeleriyle seslendi

Burak Elmas veda etti! Atilla İlhan'ın dizeleriyle seslendi

Son dakika haberleri... Galatasaray Kulüp Başkanı Burak Elmas, 30 Nisan'da yapılacak seçim öncesi bugün düzenlenen divan kurulu toplantısında konuştu.

Spor

02.03.2024, 21:27

Galatasaray Divan Kurulu toplantısı bugün Galatasaray Lisesi'nde bulunan Tevfik Fikret Salonu'nda yapıldı.

Kürsüde konuşma yapan Burak Elmas, 30 Nisan'da yapılacak seçim öncesi üyelere vedat etti.

Adaylığını açıklayan Metiin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'na başarı dileğinde bulunan Elmas, "Atilla İlhan'ın da söylediği gibi 'Ayrılıklar da sevdaya dahil.' Bugün son kez karşınızdayım. Çünkü ayrılanlar hala sevgili. Yaklaşık 9 ay önce, bu manevi salonda teşekkür konuşması yapmıştım. Bugün son konuşmamı yapıyorum." ifadelerini kullanarak duuygusal bir açıklama yaptı.

Mehmet Büyükekşi TFF başkanlığına aday olacak mı? Büyükekşi tekrardan aday olur mu? Mehmet Büyükekşi TFF başkanlığına aday olacak mı? Büyükekşi tekrardan aday... Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS: ARTIK İLERİYE BAKMAK LAZIM

"Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu ile birlikte kıymetli arkadaşları, taşın altına ellerini soktular. Sizlere garanti ediyorum, onlar da bizim yaşadıklarımızı yaşayacaklar. Bu kişiye mahsus bir durum değil."

 "Şunun teminatını veriyorum. Her ne olursa olsun en son gerçekleşen olağan genel kurulun, bizim tarafımızdan ileriye dönük tamiri zor yara açmasına, Galatasaray'ın önünde sorun olmasına izin vermeyeceğiz. Olan oldu. Artık ileriye bakmak lazım"

 "Galatasaray'ın değerleri ve aile bütünlüğü uzun zamandır tehdit altında. Divan Başkanımız bugün birkaç önemli slayt koydu. Şunu görüyoruz ki, ağızda değil gönülde hissederek Galatasaray'ın içinde bulunduğu tehlikeli durumu fark ederek mücadele etmek şart."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading