Yandex Metrica

Galatasaray Fenerbahçe derbi bileti ne zaman satışa çıkacak? GS-FB bilet satışı ne zaman başlıyor?

Galatasaray Fenerbahçe derbi bileti ne zaman satışa çıkacak? GS-FB bilet satışı ne zaman başlıyor?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde, Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak olan maç için misafir tribün kontenjanı belirlendi. Maçın organizasyonu, derbide karşılaşmasına 2 bin 400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar verdiğini duyurdu. Ayrıca dev derbinin biletlerinin ne zaman satışa sunulacağı merak ediliyor. Peki, Galatasaray Fenerbahçe derbi bileti ne zaman satışa çıkacak? GS-FB bilet satışı ne zaman başlıyor?

Spor

14.05.2024, 13:09

İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta 19 Mayıs Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı için 2 bin 400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar verildiği duyuruldu. Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği dev derbinin biletlerinin ne zaman satılacağı sporseverler tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galatasaray Fenerbahçe derbi bileti ne zaman satışa çıkacak? GS-FB bilet satışı ne zaman başlıyor?

Galatasaray yeni maestrosunu kendi yıldızlaştıracak Galatasaray yeni maestrosunu kendi yıldızlaştıracak Haberi Görüntüle

2 BİN 400 TARAFTAR GELECEK

Valilikten yapılan açıklama doğrultusunda, "İl Spor Güvenlik Kurulu, 19 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen-Rams Park Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir. Misafir takım seyircisi, maçın oynanacağı Ali Sami Yen-Rams Park Stadı'na toplu olarak giriş yapabilecektir." denildi.

Ve Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti Ve Fatih Terim'in Yunanistan macerası bitti Haberi Görüntüle

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİ BİLETİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Galatasaray - Fenerbahçe derbi biletleri önümüzdeki hafta satışa çıkacaktır.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading