Yandex Metrica

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Dünyaca ünlü bir hoca...

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Dünyaca ünlü bir hoca...

Süper Lig beklentilerin gerisinde kalan Beşiktaş, son olarak Fernando Santos ile yollarını ayırmıştı. Yeni teknik direktör arayışına giren Beşiktaş ekibi, ses getirecek bir iddia ile gündeme geldi. Siyah beyazlılarda hoca adaylarının bulunduğu listenin zirvesinde dünyaca tanınan ünlü bir hocanın yer aldığı bilgileri öbne sürüldü.

Spor

20.04.2024, 14:34

Trendyol Süper Lig'de istediği performansı yakalamayan ve rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş'ta, yeni sezon planlamları şimdiden başladı.

Geçtiğimiz günlerde teknik direkötür Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktör arayışını büyük bir titizlikle sürdürüyor. 

Beşiktaş'ta hoca adaylarının bulunduğu listenin zirvesinde ses getirecek bir hocanın yer aldığı iddia edildi. 

Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Çin'de avantaj Max Verstappen'in! Pole pozisyonunu kaptı Haberi Görüntüle

İLK ADAY HANSI FLICK

Fanatik'te yer alan habere göre, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında ilk sırada Hansi Flick yer alıyor. Siyah-beyazlıların, 59 yaşındaki Alman hocayla görüşme yapacağı iddia edildi.

Galatasaray'da yaprak dökümü! Tam 11 yıldız ile veda... Galatasaray'da yaprak dökümü! Tam 11 yıldız ile veda... Haberi Görüntüle

HANSİ FLİCK KİMDİR?

Hans-Dieter Flick, 24 Şubat 1965'te Almanya'nın Heidelberg şehrinde doğdu. Almanya millî futbol takımının teknik direktörlüğünü yapan eski Alman futbolcu, Almanya'da Yılın Teknik Direktörü (2020) seçildi. 2020-21 sezonunun sonunda Bayern Münih teknik direktörlüğünü bırakacağını açıkladı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading