Yandex Metrica

Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor! Premier Lig’in yıldızı geliyor

Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor! Premier Lig’in yıldızı geliyor

Son dakika transfer haberleri... Spor Toto Süper Lig'de 2022 2023 sezonunda şampiyon olamayan Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Takım kazandırmak için birçok yeni isimle görüşen siyah-beyazlılara geçtiğimiz günlerde Arthur Masuaku için Premier Lig'den teklif gelmişti. Premier Lig'in yıldızı için Beşiktaş tarafından flaş gelişme yaşandı. 

Spor

23.01.2024, 21:00

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon (2022-2023) şampiyonluk fırsatlarını teperek lider olamayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı ekibe Arthur Masuaku için Premier Lig'den teklif gelmişti. Kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcayan Beşiktaş, transferde ses getirecek isim için uğraşıyor. 

Teknik direktör Şenol Güneş'in yönetiminde yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da önemli başarılar hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi.

Takımın yıldız isimlerine gelen teklifleri de değerlendiren Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde Arthur Masuaku gelişmesi yaşanmıştı.

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Haberi Görüntüle

PREMİER LİG TEKLİF YAPTI

Bu sezon Premier Lig'e yükselen Sheffield United'ın Masuaku'yu kadrosuna katmak istediği ve bu yüzden İstanbul'a çıkarma yapacağı söyleniyordu.

İngiliz ekibinin Masuaku için ne kadar bonservis ücreti teklif edeceği ise henüz bilinmiyor.

Fakat Sheffield United yetkililerinin takımın sol beki Davies'i satıp, elde edilecek gelirle Masuaku'yu satın almayı planladığı kaydedilmişti.

Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı... Haberi Görüntüle

Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Haberi Görüntüle

SATMAK İSTEMİYORLAR

Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başına geçmesinin ardından performansı belirgin bir şekilde yükselen Kongolu sol bek satış listesinde yer almıyor.

Bu doğrultuda, İngiliz kulübünün Beşiktaş'a cazip bir teklifle gelmesi ve siyah-beyazlıların somut teklife göre hareket etmesi bekleniyor.

Transferde her bölge için çalışma yürüten siyah-beyazlı idareciler, özellikle stoper hattında büyük aşama kaydetti.

Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Haberi Görüntüle

PAZARLIKTA SON AŞAMAYA GELİNDİ

Welinton'un ayrılacak olmasından dolayı bir sağ stoper almak isteyen Kartal, İngiltere Premier Lig ekibi Everton'dan ayrılma kararı alan Yerry Mina için gözünü kararttı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading