Yandex Metrica

Beşiktaş'tan radikal karar! Sergen Yalçın'ın yerine düşünülen isim belli oldu

Beşiktaş'tan radikal karar! Sergen Yalçın'ın yerine düşünülen isim belli oldu

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın koltuğu sallantıya girdi. Trabzonspor maçı sonrası yönetimle ipleri koparabilir.

Spor

18.02.2024, 17:41

Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'a kaybederek 4'te 0 çeken Beşiktaş'ta yönetim kazan kaldırdı.

Son lig maçında Hatayspor'a da 1-0 kaybeden Siyah-beyazlılarda 48 yaşındaki teknik adam Sergen Yalçın tartışılmaya başlandı.

Yeni sezon öncesi sözleşme uzatma görüşmelerinde yönetimle problem yaşayan ve taraftarın devreye girmesiyle son anda kontrat uzatan Yalçın'ın Trabzonspor karşısında alınacak olası bir mağlubiyette görevden alınabileceği iddia edildi.

Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN YERİNE O İSİM DÜŞÜNÜLÜYOR

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın takımdan ayrılması durumunda iki isimle kontak kurulacak.

İlk olarak Sivasspor ile istikrarlı bir performans ortaya koyan Rıza Çalımbay'ı düşünen Kartal, alternatif olarak 2019 yılında takımdan ayrılan Şenol Güneş'i de listeye ekledi.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin iyi ilişkiler içerisinde olduğu Güneş'in de yeniden dönmeye sıcak baktığı konuşuluyor.

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında? Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Geçen sezon takıma Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları kazandıran Sergen Yalçın, bu sezon istediği başlangıçı yapamadı.

Süper Lig'de oynanan ilk 11 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak beklentilerin altında kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde kadrosuna Batshuayi, Alex Teixeira ve Pjanic gibi yıldızları katmasına rağmen hayal kırıklığı yaratan Yalçın, oynadığı 4 maçta da puan alamayarak son sıraya demir attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading