Yandex Metrica

Beşiktaş'tan kadro dışı kalan oyunculara dudak uçuklatan ödeme! 642 milyon TL çöpe gitti

Beşiktaş'tan kadro dışı kalan oyunculara dudak uçuklatan ödeme! 642 milyon TL çöpe gitti

Son dakika haberleri... Ara transfer döneminde kadrosundan gönderemediği ve kadro dışı bıraktığı Jeremain Lens, Adem Ljajic, Douglas ve Fabrice N'Sakala'nın maliyeti şaşkına uğrattı.

Spor

23.01.2024, 18:48

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk potasından uzaklaşan Beşiktaş'ta kadro dışı kalan oyunculara ödenen paralar can sıktı.

Transfermarkt'un yaptığı habere göre, Siyah-beyazlılar, ara transfer döneminde takımdan gönderilemeyen  Jeremain Lens, Adem Ljajic, Douglas ve Fabrice N’Sakala için toplam 41 milyon 823 bin Euro ödeme yapacak.

Bu rakam Süper Lig'de yer alan 15 takımın toplam kadro değerinden daha fazla olduğu öğrenildi. 

Hayal kırıklığı yaratan bu isimleri ayrılmaya ikna edemeyen yönetim, ekonomik sıkıntıların arttığı bu dönemde ortaya çıkan bu tablo karşısında çaresiz kaldı.

Güncel kurla bu rakamların karşılığı 642 milyon TL olarak dikkat çekti.

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Haberi Görüntüle

ADEM LJAJİC, LENS, DOUGLAS VE N'SAKALA'NIN MALİYETİ

Performanslarıyla beklentilerin altında kalan  Adem Ljajic için eski külübü Torino'ya 7 milyon 750 bin Euro bonservis ve 3 sezon için de oyuncuya toplam 12 milyon Euro maaş ödemesi yapıldı.

Sırp oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

İngiliz ekibi Sunderland'den alınan Jeremain Lens için de 5.5 milyon Euro bonservis ödenirken, Hollandalı yıldıza kontrat süresince 10 milyon 884 bin Euro verildi. 

Futbolu bırakmayı düşünen Lens'in sezon sonunda sözleşmesi bitecek.

Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, Suudi Arabistan yolcusu mu? Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, Suudi Arabistan yolcusu mu? Haberi Görüntüle

DOUGLAS SADECE 7 MAÇA ÇIKTI

Barcelona'dan bedelsiz alınan 31 yaşındaki oyuncu Douglas’ın toplam maliyeti 3.9 milyon Euro olarak dikkat çekti. Brezilyalı oyuncu 3 sezonda sadece 7 maça çıktı.

Bir diğer isim ise bu sezonun ortasında kadro dışı bırakılan Fabrice N’Sakala oldu.

Bonservis bedeli olmayan sol bek oyuncusu N’Sakala, Beşiktaş'a 2 senelik maliyeti 1.8 milyon Euro olarak kayıtlara geçti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading