Yandex Metrica

Beşiktaş takımı baştan yazacak! 19 isim gönderilecekler listesinde

Beşiktaş takımı baştan yazacak! 19 isim gönderilecekler listesinde

Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda kadro yapılanmasını hızlandırıyor. İddialara göre, 7 yerli ve 12 yabancı futbolcuyla yollar ayrılacak.

Spor

01.04.2024, 12:34

Beşiktaş Kulübü, tarihinin zorlu bir sezonunu geride bıraktıktn sonra, yeni sezona güçlü bir kadroyla hazırlanma çabası içinde. Kulübün yönetimi, gelecek sezon için kadro yapılanmasını titizlikle ele alıyor.

Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA AYRILIK SİNYALLERİ

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş yönetmi, yeni sezonda takımda yer almayacak futbolcuları belirlemek için harekete geçti. İddialara göre, 7 yerli ve 12 yabancı futbolcuyla yollar ayrılacak.

Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon kaç takım doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne gidecek? Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon... Haberi Görüntüle

HANGİ YERLİ FUTBOLCULAR AYRILACAK?

Sözleşmeleri sona erecek olan bazı yerli oyuncuların takımda tutulmayacağı konuşuluyor. Cenk Tosun ve Salih Uçan gibi isimlerin yeni sezonda forma giymesi beklenmiyor. Ayrıca, Onur Bulut, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Emrecan Uzunhan ve Utku Yuvakuran gibi futbolcular da gözden çıkarılankar arasında.

Galatasaray'da flaş ayrılık! Elden çıkartmak için hamleler oynanıyor Galatasaray'da flaş ayrılık! Elden çıkartmak için hamleler oynanıyor Haberi Görüntüle

YABANCI OYUNCULARIN DURUMU NE OLACAK?

Beşiktaş'ta sözlşmesi sona eren veya kulüpten ayrılması planlanan yabancı futbolcular arasında Worrall, Ghezzal, Monteiro, Hasic, Rosier, Onana, Rebic, Amartey, Muleka, Aboubakar, Chamberlain ve Hadziahmetovic gibi isimler bulunuyor. Bu oyuncular için gelen tekliflerin değerlendirilmesinin ardından, uygun olanlarla yolların ayrılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading