Yandex Metrica

Galatasaray'da flaş ayrılık! Elden çıkartmak için hamleler oynanıyor

Galatasaray'da flaş ayrılık! Elden çıkartmak için hamleler oynanıyor

Galatasaray'da yaşanan teknik direktör Okan Buruk ile tartışma sonrası kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira için ayrılık sinyalleri veriliyor. Özür diledikten sonra affedilse de forma şansı bulamayan Portekizli futbolcu, sezon sonunda kulüp bulması halinde bonservis konusunda kolaylık sağlanacağı belirtiliyor.

Spor

15.04.2024, 17:23

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda önemli bir rol üstlenen Sergio Oliveira, bu sezon istnilen performansı sergileyememiş durumda.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 49 resmi maçın sadece 10'unda ilk 11'de forma giyen Oliveira, son 5 lig maçında ise sahaya çıkamadı.

TFF 2. Lig maçları şifresiz mi? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak. hangi kanalda? Amedspor, Menemenspor, Erokspor... TFF 2. Lig maçları şifresiz mi? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak.... Haberi Görüntüle

FORMA REKABETİNDE GERİDE KALDI

Forma rekabetinde Kerem Demirbay ve Berkan Kutlu'nun gerisine düşen Oliveira için kulüpten ayrılık beklentileri artıyor. Teknik ekip ve yönetimin gelecek planlamasında Portekizli oyuncuya yer verilmiyor.

Monaco puan kaybetti: PSG şampiyonluğunu ilan etti Monaco puan kaybetti: PSG şampiyonluğunu ilan etti Haberi Görüntüle

KULÜPBULMASI HALİNDE KOLAYLIK SAĞLANACAK

31 yaşındaki deneyimli futbolcunun 2 milyon 750 bin Euro garanti ücretle 2 yıllık sözleşmsi bulunuyor. Ancak yaz transfer döneminde kulüp bulması halinde bonservis konusunda sorun çıkartılmayacağı ifade ediliyor.

AS Monaco - Fenerbahçe Beko bugün mü? AS Monaco - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta? AS Monaco - Fenerbahçe Beko bugün mü? AS Monaco -... Haberi Görüntüle

OKAN  BURUK'LA TARTIŞMASI DÖNEMEÇOLDU

Bu sezon teknik direktörüyle yaşadığı tartışma sonrası kısa bir süre kadro dışı bırakılan Oliveira, özür diledikten sonra affedilmişti. Ancak geri dönüşüyle birlikte forma şansı bulamadı ve kulüpten ayrılık yönünde adımlar atılıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading