Yandex Metrica

Beşiktaş içten kaynıyor! Sözleşme feshetmek için formül aranıyor

Beşiktaş içten kaynıyor! Sözleşme feshetmek için formül aranıyor

Beşiktaş, Hırvat yıldız Ante Rebic'in performansından memnun olmadığı için sezon sonunda onunla yollarını ayırmayı düşünüyor. Rebic'in sözleşmesinin feshi için kulüp formül arayışlarına başladı.

Spor

20.03.2024, 14:30

Beşiktaş, Hırvat futbolcu Ante Rebic ile olan ilişkisini sonlandırmayı planlıyor. Rebic'in beklenen performansı gösterememesi nedeniyle siyah-beyazlı yönetim, onunla yollarını ayırmak için sözleşme feshi formülleri arıyor.

Dzeko ve Tadic, Ali Koç'a rest çekti: İsmail Kartal varsa biz yokuz! Dzeko ve Tadic, Ali Koç'a rest çekti: İsmail Kartal varsa... Haberi Görüntüle

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak istenilen performansı sergileyemeyen Ante Rebic, Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yarattı. 5 teknik direktör değişikliğine rağmen Rebic'in beklenen seviyeye çıkamaması, kulübün onunla yollarını ayırma kararını hızlandırdı.

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR 12 NİSAN? Bugün hangi takımların maçı var? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR 12 NİSAN? Bugün hangi takımların maçı... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMENİN FESHİ İÇİN PLAN ARANIYOR

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş yönetimi Rebic'in sözleşmesini feshetmek için formül arayışlarına başladı. İtalya'dan talipleri olduğu belirtilen Rebic'in sezon sonunda karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin feshedilmesi planlanıyor.

Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı! Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı! Haberi Görüntüle

REBIC'İN PERFORMANSI VE İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 23 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, sadece 1 gol atıp 5 asist yaparak beklenen katkıyı sağlayamadı. Fernando Santos'un da gözüne giremeyen Rebic'in Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading