Yandex Metrica

Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı!

Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı!

Şampiyonluk yarışında önemli bir adım atan Galatasaray yönetimi, Adana Demirspor maçı için özel bir adım attı.  

Spor

24.04.2024, 16:29

Süper Lig'de puan farkını 4'e çıkaran Galatasaray, şampiyonluk hedefi için harekete geçti. Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında berabere kalmasının ardından avantajı eline geçiren sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor maçı öncesinde adeta şampiyonluk moduna girdi.

28 Nisan bugün Süper Lig'de hangi maçlar var? 28 Nisan bugün Süper Lig'de hangi maçlar var? Haberi Görüntüle

YÖNETİM İŞİ SIKI TUTUYOR

Pendikspor maçının ardından dinlenmeye geçme lüksünü kabul etmeyen Galatasaray, futbolcularını sıkı bir şekilde kontrol altında tutuyor. Teknik direktör Okan Buruk'un liderliğinde yapılan antrenmanlarda konsantrasyonun önemi vurgulanırken, oyunculara izin verilmedi.

Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o isimler Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o... Haberi Görüntüle

YÖNETİMDEN ADIM GELDİ

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, maç öncesi hazırlıklarına hızla başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un liderliğinde yapılan idmanlarla takımın konsantrasyonu artırılırken, yönetim de önemli bir adım attı.

Sabah gazetesinin haberine göre, Galatasaray yönetimi Adana Demirspor maçına özel bir karar aldı. Sarı-kırmızılılar, 26 Nisan Cuma günü oynanacak olan maçta galibiyet halinde futbolculara özel bir prim ödeyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading