Yandex Metrica

Dzeko ve Tadic, Ali Koç'a rest çekti: İsmail Kartal varsa biz yokuz!

Dzeko ve Tadic, Ali Koç'a rest çekti: İsmail Kartal varsa biz yokuz!

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalde elenmesinin ardından İsmail Kartal ve oyuncuları eleştiri yağmuruna tutuldu. Takım içinde anlaşmazlıkların yaşandığı iddiaları dolaşırken Dusan Tadic ve Edin Dzeko'nun devam etmek için üst düzey bir teknik adamla çalışmak istediklerini yönetime ilettikleri öne sürüldü. 

Spor

03.05.2024, 18:00

Fenerbahçe forması giyen Balkan kökenli yıldızlardan Dusan Tasic ve Edin Dzeko ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos'a penaltılarda mağlup olan Fenerbahçe, turnuvaya veda etmişti. Maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal ve oyuncuları sert eleştirilere maruz kaldı.

Daha önce Ali Koç ile görüşerek, İsmail Kartal'ın teknik kadrosuna takviye önerisinde bulunan iki futbolcu, bu kez flaş bir iddia ile gündeme geldi.

Ersun Yanal, Amedspor ile sahaya çıkıyor Ersun Yanal, Amedspor ile sahaya çıkıyor Haberi Görüntüle

İŞTE O İDDİA

Olympiakos maçında elenen takıma moral vermek için Ali Koç, Samandıra'ya gitti. Önce Kartal ve yardımcıları oyuncularla konuşarak Süper Lig'de şampiyon olacaklarına inandığının altını çizdi.

Oosterwolde'ye sürpriz talip: İtalyanlar Fenerbahçe'nin kapısını çalacak! İşte masadaki rakam Oosterwolde'ye sürpriz talip: İtalyanlar Fenerbahçe'nin kapısını çalacak! İşte masadaki rakam Haberi Görüntüle

DZEKO VE TADİC ÖZEL GÖRÜŞME İSTEDİ

Dzeko ve Tadic, Ali Koç ile özel görüşmek istedi. Görüşme sonrasında Koç'un keyifsiz hali dikkat çekti. Dzeko ve Tadic'in ne söylediği merak konusu oldu.

İkili, İsmail Kartal'ın oyuncu tercihlerini ve taktik planlarına tepki veriyordu bunun izerine takım için ''yeni hoca'' istediklerine dair bir konuşma geçtiği iddia edildi..

Habere Tepki Ver

0

0

3

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading