Yandex Metrica

Avrupa'nın iki dev kulübü Arda Güler'in peşinde

Avrupa'nın iki dev kulübü Arda Güler'in peşinde

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler için talipler artıyor. Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un eski takımı Benfica ve ezeli rakibi Porto, Arda Güler ile ilgileniyor.

Spor

23.01.2024, 20:20

Ligde şampiyonluk mücadelesi Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken son oynanan Çaykur Rizespor maçında yaptığı asistle göz dolduran Arda Güler'in Avrupa'daki talipleri her geçen gün artmaya devam ediyor.

Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Haberi Görüntüle

İKİ EZELİ RAKİP ARDA'YLA İLGİLENİYOR

Portekiz'in iki dev kulübü yakında 18 yaşına girecek olan Arda Güler'i yakından takip ediyor. Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un eski takımı Benfica ve ezeli rakibi Porto, Arda Güler ile ilgileniyor.

Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Haberi Görüntüle

AMAÇ REKOR GELİR ELDE ETMEK

Geniş bir scout ekibine sahip iki kulübün en büyük özelliği birçok futbolcuyu önemli bonservis bedelleriyle Avrupa'nın dev kulüplerine satmak. Arda Güleri de bu niyetle kadrosuna katmak isteyen Porto ve Benfica, genç oyuncudan rekor bir gelir elde etmenin hedefinde.

Ve yine gururlandırdı! Alperen Şengün, NBA'de 3. oldu Ve yine gururlandırdı! Alperen Şengün, NBA'de 3. oldu Haberi Görüntüle

BASMAK KULÜP OLMA HEDEFİNDE

Genç oyuncudaki potansiyelin farkına varan Benfica ve Porto, Arda Güler'i transfer edip oyuncu için basamak kulüp olma hedefinde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading