Yandex Metrica

Antalyaspor'dan Sivas baskını! İşi ilk yarıda bitirdiler: 0-2

Antalyaspor'dan Sivas baskını! İşi ilk yarıda bitirdiler: 0-2

Antalyaspor, deplasmanda Sivasspor'u 2-0  mağlup ederek Süper Lig'de üst üste ikinci galibiyetini elde ederken, rakibine de üst üste ikinci yenilgisini tattırdı.

Spor

23.01.2024, 22:15

Spor Toto Süper Lig 12. hafta maçında Antalyaspor, deplasmanda Sivasspor'u 2-0  mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini elde etti.

Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Haberi Görüntüle

WRIGHT'TAN 8'İNCİ GOL

Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan maçta konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Erdoğan Yeşilyurt(K.K) ve 25. dakikada Haji Wright kaydetti. Antalyaspor'un ikinci golünü kaydeden Haji Wright, bu sezon ligdeki 8. golünü kaydetti.

Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih Haberi Görüntüle

SİVAS'IN 3 PUAN HASRETİ 2 MAÇA ÇIKTI

Antalyaspor ligde üst üste 2. galibiyetini alırken, geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a mağlup olan Sivasspor da üst üste 2. mağlubiyetini aldı. Alınan bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 13'e çıkardı ve haftayı 12. sırada tamamladı. Sivasspor ise 10 puanla 15. sırada kaldı.

Tarihi transferde Başakşehir engeli Tarihi transferde Başakşehir engeli Haberi Görüntüle

SİVAS, FENERBAHÇE'YE GİDİYOR

Ligin bir sonraki haftasında Antalyaspor, Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Sivasspor ise Fenerbahçe deplasmanına gidecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading