Yandex Metrica

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? ING Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? ING Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı heyecanla bekleniyor. ING Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı için geri sayım sürüyor. Seride Fenerbahçe Beko 2-1 önde olarak devam ediyor. Play-off final serisinde Anadolu Efes kazanıp seriyi eşitlemek için varını yoğunu oraya koyacak. Anadolu Efes böylelikle karşılaşmayı 5. maça uzatmayı hedefliyor. Peki Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? ING Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor

23.01.2024, 19:24

ING Basketbol Süper Ligi mücadelesinde Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko serinin dördüncü maçında karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçını sarı lacivertliler kazanırsa kupanın sahibi olacak. Anadolu Efes 2-1 geride olduğu seriyi 2-2 yaparak uzatmak istiyor. Şampiyon olma mücadelesinde her şeyini ortaya koyacak olan Anadolu Efes ve serideki 2-1 üstünlüğünü korumak isteyen Fenerbahçe Beko maçı sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? ING Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı Haberi Görüntüle

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN?

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı 13 Haziran Pazartesi günü seyircinin karşısına çıkacak.

Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Haberi Görüntüle

ANADOLU EFES FENERBAHÇE BEKO MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçı saat 20:30'da TRT Spor ve Tivibu Spor kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Fırtına Kayseri'de esti: Üçüncülük için arayı açıyor Fırtına Kayseri'de esti: Üçüncülük için arayı açıyor Haberi Görüntüle

ANADOLU EFES-FENERBAHÇE BEKO SERİSİNDE NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Beko, ev sahibi olduğu ilk iki maçı 85-76 ve 93-78'lik skor ile kazandı. Seride 2-0 üstünlük sağlayan sarı lacivertliler, üçüncü karşılaşmada Anadolu Efes'e 103-92 skorla yenildi. Anadolu Efes, durumu böylelikle 2-1'e getirmişti.

Fenerbahçe Beko takımı, 4. karşılaşmayı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Anadolu Efes ise maçı kazanırsa serinin son maçı, 15 Haziran Çarşamba günü yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading