Yandex Metrica

Ahmet Nur Çebi isyan etti: Sergen Yalçın'ın altını oysam paraları tıkır tıkır ödemezdim

Ahmet Nur Çebi isyan etti: Sergen Yalçın'ın altını oysam paraları tıkır tıkır ödemezdim

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 'Yönetim benim altımı oydu' diyen Sergen Yalçın'la ilgili konuya 'Sergen hocamızın altını oymuşuz. Ben oymadım, söyleyeyim. Hocasının altını oymak isteyen başkan veya yönetici bu ödemeleri yapmaz. Sergen Yalçın müzemizdeki son 3 kupayı getiren hocamız. Onun zarar görmesini hiçbir zaman istemem. Yarın öbür gün buraya tekrar gelecek, bizim çocuğumuz.' ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 18:55

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün 2022 Yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Hakemlerle ilgili eleştirilere cevap veren Çebi, "Hakemler konusunda gereğini yapıyoruz. Görevimi yapıyorum. Sürekli olarak hakem, hakem, hakem... Cinayet işleyemem. Bizim gereğini yapmıyoruz gibi algı yapılıyor. Olacak iş değil." dedi.

SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor Haberi Görüntüle

BORÇ KONUSU

Beşiktaş'ın borcunun net 3.9 milyar Türk Lirası olduğunu belirten Ahmet Nur Çebi, takımın borç durumuyla ilgili şunları söyledi, "Borcumuz 4.5 milyar değil, net 3.9 milyar. Gelirlerimiz, çeklerimiz var. Yuvarlak hesap 4 milyon diyelim. Ben buraya geldiğimde borç 3.3 değil 3 milyardı. Yılda 600 milyon TL faiz ödüyoruz. Borcu nasıl ödeyeceğimizi değil faizi nasııl ödeyeceğimiz konuşmalıyız. Gelirmiz 600 milyon, ödediğimiz faiz 600 milyon. Bu borçları nasıl kapatacağız? Camia bir araya gelecek ve sırtlayacak. Genç arkadaşlarımızla yola devam edeceğiz. Sabır gösterilmiyor. Hem borcu kapatalım hem gençleri oynatmayalım, olmaz."

Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3 takım kaldı Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN'A CEVAP

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın'la ilgiliyse Çebi, "Biz sergen hocayla 1.5 ay görüşmemişiz. Hoca yarın gelecek bir gün yine görev yapacak. 'Başkanım 15 gün dinlenmek istiyorum.' dedi. 15 gün sonra konuştuk. Hocamızın hakkı olanı verdik. Yaşanan talihsizlikler herkesin başına gelebilir. Kendisi iki kere Beşiktaş'ın menfaatleri için bırakmak istedi ben frenledim. Sergen hocamızın altını oymuşuz. Ben oymadım, söyleyeyim. Hocasının altını oymak isteyen başkan veya yönetici bu ödemeleri yapmaz. Biz oymadık. Başarılı olsun diye futbolcuların ve hocamızın maaşını zamanında ödedik. Bu koca koca yalanları bırakacaklar. Seçim geldi seçim. Ben neden yaptıklarını biliyorum." dedi.

Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Haberi Görüntüle

'GEREKİRSE HESAP VERİRİM'

Yapılan transferler hakkında konuşan Ahmet Nur Çebi, "Ersin, Rıdvan ve Serdar Saatçı bizim zamanımızda oynadı ve değerleniyorlar. Batshuayi, Aboubakar'ın yerine gelmişti. Aboubakar'la ilgili yaşananları biliyorsunuz. Pjanic, Teixeira ve Batshuayi ile 1 yıllık kontratlarımız var. Ne yüksek vadeli ne de büyük kontratlar var. Sergen hocamızla yola çıktık, Önder hocamızla devam ettik. Sabır göstermiyorlar. Ama ben sabır göstereceğim. Önder Karaveli ile devam ediyoruz. Camia göstermiyor ama ben sabır göstereceğim. Madem mazbata bende, madem bana yetkiyi verdiniz. Gerekirse ben gelip hesap veririm. Beşiktaş'ın özkaynaklarına yöneleceğim ve yapabildiğim kadar yapacağım. Sizler bana sahip çıkmazsanız ben görevi yapamam. Sizler bana yetkiyi verdiniz. Bir yılda dört kere Covid oldum, kolum kırıldı. 600 milyon TL kefalete imza attım. Buraya 4 kupa getirdim. Bana sahip çıkın. Beni seçmeyin ama sahip çıkın."

SERGEN YALÇIN NELER DEMİŞTİ?

''Sadece Beşiktaş taraftarı için imza attım. Sezon başında 1 - 1.5 ay beni aramadılar. Sen biliyorsun bunları. Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Lizbon deplasmanına Şampiyonlar Ligi maçı için gittiğimizde gidip başka teknik direktörle (Pinheiro) görüşüyorlar. Beşiktaş yönetimi bana çok şey yaptı, altımı oydular. Ahmet Başkan iyi bir insan, onunla bir sorunum yok ama onu yanlış yönlendirenler var.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading