Yandex Metrica

Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı

Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nde Lamia'yı 3-1'lik skorla mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini elde etti.

Spor

24.04.2024, 12:00

Fatih Terim'in yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Süper Ligi'nin 31. haftasında Lamia'yı evinde ağırladı. Karşılaşma, Gnezda Cerin ve Bernard'ın attığı gollerle 3-1'lik skorla sona erdi. Konuk ekip Lamia'nın tek golünü Slivka attı.

ft2.jpg

SON DAKİKA: Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu SON DAKİKA: Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü... Haberi Görüntüle

ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET

Bu galibiyetle Panathinaikos, üst üste 3. kez sahadan galibiyetle ayrılarak puanını 68'e yükseltti. Lamia ise 34 puanda sabit kaldı.

Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Haberi Görüntüle

SERİ İLE BİRLİKTE HEDEF LİGİN ÜST SIRALARI

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, son haftalarda gösterdiği performansla güzel bir galibiyet serisine başlarken ve Yunanistan Süper Ligi'nde üst sıralara tırmanışını sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading