Yandex Metrica

Ahmet Nur Çebi Abdullah Avcı ve TFF'ye meydan okudu! 'Gerekirse hapis yatarım'

Son dakika haberleri... Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüpten 20 milyon TL tazminat kazanan eski teknik direktör Abdullah Avcı ve TFF'nin hakem danışmanı Uilenberg'e sert ifadeler kullandı. Çebi, Beşiktaş için gerekirse hapis bile yatabileceğini dile getirdi.

Spor

23.01.2024, 17:56

Beşiktaş'ta 2021 yılı 2.Olağan Divan Kurulu Vodafone Park'ta gerçekleştirildi.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, önemli açıklamalarda bulunarak TFF başta olmak üzere, Abdullah Avcı ve Yıldırım Demirören dönemlerine dair itiraflarda bulundu.

Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ: CEBİMDEN 110 MİLYON VERDİM

"Biri yazmış Sihirbaz mısın? diye. Elektrik ödenmiyordu, birden bire çalışanların maaşları ödenmeye başladı. Dalga geçiyor. Kardeşim çok basit. Cebimden 110 milyon koydum, ailemin geleceğinden de 675 milyon TL feragat ederek kulübü 1.5 sene ayakta tutmaya çalıştım."

Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Haberi Görüntüle

'UİLENBERG'TE ART NİYET ARIYORUZ'

Uilenberg diye bir TFF danışmanı Sergen Yalçın’ın el kol hareketlerini gündeme getirerek mesaj vermeye çalışmış. Gitsin Almanya’da konuşsun bakalım, bu şekilde konuşabiliyor mu? Burada art niyet arıyoruz. Beşiktaş’ın hocasının adını vererek eleştiri yapamazsın. TFF'yi göreve davet ediyorum."

"Biz yine şampiyon olacağız. Ben hiç kaybetmedim. Kaybetseydim bu kadar düşmana rağmen burada duramazdım. Hiçbir yönetim kurulu, bizimki kadar eski yönetim kadar yıpratılmadı. Hiç durmadılar."

Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Trabzonspor'da Trezeguet şoku! Kulüp sakatlandığını duyurdu Haberi Görüntüle

ÇEBİ: ABDULLAH AVCI SEN BENİMLE NİYE KONUŞMUYORSUN?

"Takım kötü gitmeye başlayınca Abdullah Avcı’ya sordum; hocam nedir sıkıntı dedim? ‘Takım içinde eskiler var; ağabeyler var. Takımı karıştıyorlar’ dedi. Kusura bakma Abdullah Hoca, ben bunları söylemek zorundayım çünkü benimle oturup uzlaşmadınız."

"Hoca, ‘Benim enerjim bitti.' dedi. O zaman ayrılalım hocam dedim. ‘Siz gönderin beni.' dedi. Peki. 'Türkiye'nin en büyük hocalarından birisiyim. Kontratımda iş bulana kadar yazıyor. Sonrasında zaten ben bunları almayacağım.' dedi."

"Abdullah Avcı, sen 12 milyon alırken, gittiğin anda benim hocam 2 milyona imza attı. Sonraki sene ise 6 milyona imzayı attı. İşte Beşiktaş'ın çocuğu!''

"Abdullah Avcı'yı defalarca aramama rağmen beni avukatına yönlendirdi. Ben kulüp başkanıyım ya. Sen benimle niye konuşmuyorsun?"

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Haberi Görüntüle

AHMET NUR ÇEBİ: GEREKİRSE HAPİS YATARIM

Son 10 yıllık raporu genel kurulda paylaşacağız. Genel kurul ne isterse yapılır. Beşiktaş için gerekirse hapis yatarım

Bütçeniz 65 milyon euro, limitiniz 30 milyon euro. Hala gönderemediğimiz futbolcularımız var. Adamın maliyeti 20 milyon avro olmuş, 'Gideceğim.' diyor, son gün gitmiyor. Sen buradan 4 milyon avro maaş alırken sana birisi 400 bin avro veriyor. Önce bir utan.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading