Yandex Metrica

Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı

Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü-Beşiktaş ve Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçlarını yönetecek hakemler belirlendi.

Spor

30.04.2024, 17:22

Türkiye Kupası'nın heyecanı yarı final maçlarıyla doruğa çıkıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nın yarı final karşılaşmaları için düdük çalacak hakemler netlik kazandı. MKE Ankaragücü-Beşiktaş ve Trabzonspor-Fatih Karagümrük müsabakalarında görev alacak hakemler belirlendi.

Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o isimler Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o... Haberi Görüntüle

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ

İlk yarı final maçında Beşiktaş, MKE Ankaragücü'ne konuk olacak. Bu kritik karşılaşmayı deneyimli hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor mu? Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR - KARAGÜMRÜK

Diğer yarı final mücadelesinde ise Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Bu önemli karşılaşmanın hakemi ise Ali Şansalan olacak.

Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Haberi Görüntüle

MAÇLAR NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Türkiye Kupası yarı finalinin heyecanı tüm futbolseverleri sarmış durumda. MKE Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşması 23 Nisan Salı günü saat 20.30'da başlayacak. Diğer müsabaka ise 24 Nisan Çarşamba günü aynı saatte oynanacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading