Yandex Metrica

Ahmet Ağaoğlu'nda TFF başkanlığı açıklaması! Aday mı olacak?

Ahmet Ağaoğlu'nda TFF başkanlığı açıklaması! Aday mı olacak?

Son dakika haberleri... Trabzonspor ve Kulüpler Birliği başkanlığı görevini yürüten Ahmet Ağaoğlu, istifa eden TFF Başkanı Nihat Özdemir'in kararını değerlendirdi.

Spor

07.04.2024, 20:56

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Riva'da yapılan toplantı sonrası istifa eden Nihat Özdemir hakkında açıklamalarda bulundu.

İstifadan haberi olmadığını belirten Ağaoğlu, "Hiç beklemediğim bir karardı. Toplantı başladığında tuhaf bir durum olduğunu anladım." ifadelerini kullandı.

Son dakika... Buse Naz Çakıroğlu üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonu Son dakika... Buse Naz Çakıroğlu üst üste üçüncü kez Avrupa... Haberi Görüntüle

AHMET AĞAOĞLU TFF BAŞKAN ADAYI MI OLUYOR?

Yayın ihalesi hakkında konuştuklarını belirten Ahmet Ağaoğlu, " Nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda bir karara vardık. Servet Bey ile bir araya geldik, düşüncelerimizi aktardık. Bir ya da iki ay içinde olağanüstü seçim yapılacak." dedi.

Kendisinin aday olacağı söylentilerine de cevap veren Ağaoğlu, "Türk futbol dünyasında Allah'ın bahşedeceği en güzel yerdeyim. Trabzonspor'un başkanlığını yapıyorum. Farklı bir mevki peşinde değilim." görüşlerini dile getirdi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading