Yandex Metrica

Acun Ilıcalı Galatasaray'ın eski golcüsüyle anlaştı! Sürpriz transferi babası itiraf etti

Acun Ilıcalı Galatasaray'ın eski golcüsüyle anlaştı! Sürpriz transferi babası itiraf etti

Son dakika haberleri... Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen 22 yaşındaki milli golcüyle el sıkıştı.

Spor

23.01.2024, 19:40

Son dakika haberi! Son iki sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren ve Brentford'a dönen Halil Dervişoğlu'nun yeni adresi belli oluyor. Milli golcü, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile anlaştı.

Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Haberi Görüntüle

''HULL CİTY İLE ANLAŞTIK''

Son iki sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren ve Brentford'a dönen Halil Dervişoğlu'nun babası oğlunun geleceği hakkında konuştu. 22 yaşındaki forvetin aynı zamanda menajeri de olan Muzaffer Dervişoğlu, "Biz, Hull City ile anlaştık. Kulüplerin anlaşmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Haberi Görüntüle

7 DAKİKA SÜRE BULDU

Halil Dervişoğlu'nun adı transfer döneminde Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılmıştı. A Milli oyuncu bu sezonun ilk maçında Brentford adına Leicester City'e karşı 7 dakika süre bulmuştu. 

EURO 2024'te hangi Türk hakem görev alacak? UEFA hangi Türk hakemi yetkilendirdi? EURO 2024'te hangi Türk hakem görev alacak? UEFA hangi Türk... Haberi Görüntüle

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Halil Dervişoğlu, son iki sezonda Galatasaray formasıyla 45 maça çıkarken, 8 kez rakip fileleri havalandırdı ve 3 de asist yaptı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading