Yandex Metrica

Acun Ilıcalı'dan olay yaratacak itiraf: Emre Belözoğlu'na sahip çıkmadılar

Acun Ilıcalı'dan olay yaratacak itiraf: Emre Belözoğlu'na sahip çıkmadılar

Acun Ilıcalı, 'Ali Koç, Emre Belözoğlu ile yolları ayırmak istemedi. Bünyenin içinde olmasını istedi. Başkanımız, başka teknik direktörle çalışmak istedi ama Emre'nin de kalmasını istedi. Emre, yoluma tek başıma devam edeceğim dedi.' şeklinde açıklamada bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:38

Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, BluTV'de Cansu Canan Özgen'in sunduğu 40 programında Fenerbahçe, Ali Koç ve Emre Belözoğlu'na dair açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Fatih Terim Yunanistan'ı sallıyor! Panathinaikos seriye bağladı Haberi Görüntüle

'FENERBAHÇE CİDDİ ZARAR GÖRDÜ'

''Aziz Yıldırım'ın dediği Fenerbahçe'nin uğradığı mağduriyettir.'' diyen Acun Ilıcalı, ''Fenerbahçe ciddi operasyonla zarar gördü. Daha dosya belli olmadan Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi engellendi. 4-5 yıla yayılan zarar var. Tazmin edilmesi gerekiyor." ifdelerini kullandı.

Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Haberi Görüntüle

'BAŞKANLIK DÜŞÜNCEM YOK'

Fenerbahçe Kulübü başkanlık düşüncesinin olmadığının altını çizen Acun Ilıcalı, ''Fenerbahçe'ye başkanlık düşüncem yok. Bir başkanımız var. Amatör Fenerbahçeli olarak mutluyum. Taraftarlarımız maaşından fedakarlık yaparak maçlara gidiyor. Ben de kendi gelirimden fedakarlık yaparak kulübüme destek oluyorum." dedi.

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

'EMRE'YE SAHİP ÇIKILMADI'

Emre Belözoğlu'na gerekli desteğinin verilmediğini belirten Acun Ilıcalı, ''Fenerbahçe camiası genel olarak Emre Belözoğlu'na sahip çıkmadı. Yönetim olarak söylemiyorum. Taraftarlarımızın Emre'ye yeterli desteğini verdiğini düşünmüyorum. Büyük destek olsaydı başkanımız bundan etkilenirdi." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Haberi Görüntüle

'ALİ KOÇ, EMRE İLE YOLLARI AYIRMAK İSTEMEDİ'

Emre Belözoğlu ile Ali Koç arasında neler yaşandığına dair yöneltilen soruya yanıt veren Acun Ilıcalı, ''Ali Koç, Emre Belözoğlu ile yolları ayırmak istemedi. Bünyenin içinde olmasını istedi. Başkanımız, başka teknik direktörle çalışmak istedi ama Emre'nin de kalmasını istedi. Emre, yoluma tek başıma devam edeceğim dedi." şeklinde açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Haberi Görüntüle

'ALİ KOÇ İSTİFA ETMEMELİ'

Ali Koç'a inandığını belirten Acun Ilıcalı, "Bence Ali Koç istifa etmemeli. Kendisi istediği sürece ve bu kötü durumu düzelteceğini düşündüğü sürece ona tekrar şans verilmeli. Futbolumuzun ekonomisi son 10 yılda otomatikman geriye gitti. Bunun en önemli nedenlerinden biri naklen yayın gelirleri azaldı. Kulüpler borçlar içinde olduğu için hareket alanı azaldı ve küçülen bir ekonomiyle mücadele ediyorlar. Fenerbahçe açısından bakarsak üzücü, karamsar bir tablo var. Ama sürekli olarak da bunu düzeltmeye çalışan bir başkan var." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading